VIDEO & FOTO / Cea mai provocatoare apariție a Andrei. Lipsită de inhibiții la începutul carierei

21.09.2020, 09:15

Andra a avut una dintre cele mai provocatoare apariții la începutul carierei sale, în videoclipul piesei ”Vreau sărutarea ta”, o colaborare cu Tiger One.

La începutul anilor 2000, Andra lansa piesa ”Vreau sărutarea ta”, în colaborare cu Tiger One, melodie cu care artista a ajuns imediat la inimile publicului, devenind un mare hit. În videoclipul piesei, Andra are cele mai provocatoare apariții ale sale.

În clip se regăsesc cele mai sexy imagini apărute vreodată cu Andra. Artista apare la un moment dat îmbrăcată într-o haină de blană pe sub care nu poartă sution, imaginea fiind una extrem de provocatoare.

De asemenea, în videoclipul melodiei ”Vreau sărutarea ta”, Andra apare în ținute sumare, care îi lasă la vedere formele.

Ce spune Andra despre concertele ei

Andra, partenera de viață a prezentatorului de televiziune Cătălin Măruță, se numără printre acei artiști de pe scena muzicală din România care vor să aștepte ca lucrurile să revină la normal pentru a susține concerte.

“În momentul de față îmi doresc să revină lucrurile la normal, să putem cânta așa cum ne-am obișnuit, pentru mai mulți oameni, nu doar pentru 500 și acei 500 să fie atât de departe unii de ceilalți. Parcă se pierde din energia concertelor. De aceea toate concertele pe care le-am avut programate au fost anulate. Cel puțin conceptul concertelor mele este altul, de emoție, de a comunica între noi, și atunci nu cred că se poate realiza în condițiile astea. Aștept să se întâmple ceva și să fim mai mulți la un eveniment”, a declarat Andra pentru libertatea.ro.

Andra și-a anulat toate concertele pe care le avea în această perioadă de pandemie de coronavirus și se gândește să anuleze și spectacolul pe care ar urma să-l susțină la Cluj la începutul lunii decembrie.

“Pe 1 decembrie, aveam închiriată sala de la Cluj-Napoca, Sala Polivalentă, pentru al doilea concert Tradițional, nu știu exact cum s-ar fi numit. Nu știm în condițiile date dacă se va mai ține acest concert, pentru că este incert totul. Proiecte sunt puse pe hârtie, așa cum a fost concertul ”Pasion” care trebuia să fie la Sala Palatului, iar apoi să mergem într-un turneu cu el. Încercăm se ne organizăm și să le oferim oamenilor muzică așa cum se poate”, a precizat ea.

citește și...