Andra și-a amânat concertul din Italia din cauza coronavirusului! Mesajul artistei: ‘Îmi pare rău’

25.02.2020, 11:33
Andra și-a amânat concertul din Italia din cauza coronavirusului! Mesajul artistei: 'Îmi pare rău'
Andra și-a amânat concertul din Italia din cauza coronavirusului!

Andra și-a amânat concertul din Italia din cauza coronavirusului! Artista și-a anunțat fanii, printr-un mesaj pe Instagram, că nu va mai putea să cânte în cadrul concertului programat pe 1 martie la Padova, Italia.

Andra și-a amânat concertul din Italia din cauza coronavirusului!

Solista a precizat că vrea să fie precaută din cauza răspândirii coronavirusului, așa că show-ul tradițional urmează să fie reprogramat pentru altă perioadă când pericolul va trece.

De asemenea, Andra a mai adăugat că le transmite românilor din Italia toate cele bune și să fie atenți la măsurile de prevenție.

‘Dragii mei, sunt cu gândul la românii din Italia, în această perioadă de îngrijorare și confuzie din cauza răspândirii coronavirusului. Din cauza măsurilor speciale de securitate, concertul de la Padova se amână pentru o altă dată. Trebuie să fim responsabili și să respectăm legea, să ne gândim mai mult la sănătate decât la orice altceva…

Așadar, vreau să reprogramăm concertul când situația se clarifică și se liniștește, iar pericolul este depășit. Îmi pare rău pentru aceasta neplăcere, știu cât de mult v-ați dorit acest concert care era deja SOLD OUT, să știți că și eu așteptam cu nerăbdare evenimentul. Totuși, nimeni nu putea prevedea această situație. Vă rog să țineți legătura cu organizatorul din Italia pentru mai multe informații. Sper că sunteți în siguranță și atenți la toate măsurile de prevenție!’, a scris Andra pe Instagram.

 

View this post on Instagram

 

Dragii mei, sunt cu gândul la românii din Italia, în această perioadă de îngrijorare si confuzie din cauza răspândirii coronavirusului. Din cauza măsurilor speciale de securitate, concertul de la Padova se amână pentru o alta data. Trebuie sa fim responsabili si să respectăm legea, să ne gândim mai mult la sănătate decât la orice altceva. ( Ordonanța privind măsurile urgente pentru reținerea coronavirusului atasata ). Așadar, vreau să reprogramăm concertul când situația se clarifică si se liniștește, iar pericolul este depășit. Imi pare rău pentru aceasta neplăcere, stiu cat de mult v-ati dorit acest concert care era deja SOLD OUT, sa stiti ca si eu așteptam cu nerăbdare evenimentul. Totusi, nimeni nu putea prevedea aceasta situație. Va rog sa țineți legătura cu organizatorul din Italia pentru mai multe informatii. Sper ca sunteți in siguranță si atenti la toate masurile de preventie! Comunicatul oficial al autoritatilor din Italia: ??????????????? Ordinanza sulle misure urgenti per il contenimento del Coronavirus 23/02/20 Tipo notizia Avvisi pubblici Ultimo aggiornamento: 24/02/2020 TESTO IN VIGORE DAL 23 FEBBRAIO ALL’1 MARZO COMPRESO. Allo scopo di evitare il diffondersi del COVID-19 nella Regione Veneto, il Presidente della Regione del Veneto ha adottato le seguenti misure straordinarie: a) sospensione di manifestazioni o iniziative di qualsiasi natura, di eventi in luogo pubblico o privato sia in luoghi chiusi che aperti al pubblico, anche di natura culturale, ludico, sportiva, religiosa; discoteche e locali notturni; b) chiusura dei servizi educativi dell’infanzia e delle scuole di ogni ordine e grado nonché della frequenza delle attività scolastiche e di formazione superiore, corsi professionali, master, corsi per le professioni sanitarie e università per anziani ad esclusione dei medici in formazione specialistica e tirocinanti delle professioni sanitarie, salvo le attività formative svolte a distanza; c) sospensione dei servizi di apertura al pubblico dei musei e degli altri istituti e luoghi della cultura di cui all’articolo 101 dei codici dei beni culturali e del paesaggio di cui al D.L. 42/2004, nonché dell’efficacia delle disposi

A post shared by Andra (@andra) on

citește și...