VIDEO / Florin Ristei spune tot despre relația cu Naomi Hedman. A dus-o să o cunoscă pe mama lui

06.12.2020, 16:03
VIDEO / Florin Ristei spune tot despre relația cu Naomi Hedman. A dus-o să o cunoscă pe mama lui
VIDEO / Florin Ristei spune tot despre relația cu Naomi Hedman. A dus-o să o cunoscă pe mama lui

Florin Ristei a făcut dezvăluiri despre relația pe care o are cu Naomi Hedman, pe care a cunoscut-o la audițiile de la emisiunea ”X Factor”, unde este jurat.

Florin Ristei a făcut declarații, pentru a1.ro, despre povestea de iubire pe care o trăiește cu Naomi Hedman, cea care a concurat în acest sezon la emisiunea ”X Factor”. Juratul de la ”X Factor” a dus-o pe Naomi Hedman să-i cunoscă mama. ”Mama i-a arătat poze cum mine foarte vechi și am mâncat varză călită. I-a plăcut”, a declarat Florin Ristei.


Florin Riste a mai spus că relația sa cu Naomi Hedman a început după ce acesta a ieșit din competiția ”X Factor”. “Ar fi putut începe mai repede dacă vreunul dintre noi și-ar fi dat seama că celălalt îl place, dar așa a început exact după ce a ieșit Naomi din concurs. Așa era și moral corect”, a mai spus artistul. Cântărețul a mărturisit că a primit numeroase mesaje după ce s-a aflat de relația sa cu Naomi Hedman. “Uite nici aici nu prea ne pasă ce zice lumea, atâta timp cât ne simțim bine. Cât timp nu deranjăm pe nimeni, avem aceleași pretenții și noi. Totuși, am primit unele dintre cele mai frumoase mesaje de la prieteni sau admiratori”, a completat Florin Ristei.

Florin Ristei, despre relația sa cu colegii de juriu de la ”X Factor”

Florin Ristei a dezvăluit în ce relații este cu cei trei colegi ai săi de la masa juriului din cadrul show-ului ”X Factor”, de la Antena 1. Florin Ristei este jurat în cel de-al nouălea sezon al emisiunii.

Florin Ristei a câștigat concursul ”X Factor”, iar acum a ajuns să fie jurat la competiția respectivă. La masa juriului, Florin Ristei îi are colegi pe Delia, Loredana Groza și Ștefan Bănică Junior. Artistul a dezvăluit ce relații are cu aceștia.

”Cu Delia mă cunosc de multă vreme, mi-a fost și mentor, și am o relație foarte bună. Cu Ștefan Bănică tocmai am avut o colaborare muzicală online, în timpul stării de urgență, și ne-am înțeles foarte bine, avem energii compatibile, iar Loredana a fost o surpriză pentru mine. Plăcută! Nu ne cunoșteam foarte bine înainte de a ne așeza la masa juriului, însă este o prezență senzațională, care a știut să nu mă facă să mă simt ușor outsider”, a declarat Florin Ristei într-un recent interviu.

citește și...