VIDEO / Florin Ristei a împlinit 33 de ani. ”Probabil nu voi scăpa de Dana prea curând”

30.08.2020, 14:46
VIDEO / Florin Ristei a împlinit 33 de ani. ”Probabil nu voi scăpa de Dana prea curând”
Florin Ristei a împlinit 33 de ani. ”Probabil nu voi scăpa de Dana prea curând”

Florin Ristei și-a aniversat ziua de naștere în acest weekend. Artistul a împlinit 33 de ani.

Florin Ristei a câștigat concursul ”X Factor”, de la Antena 1, în anul 2013. În noul sezon al emisiunii – care va fi difuzat din data de 11 septembrie, acesta este jurat, alături de Delia, Loredana Groza și Ștefan Bănică Junior.

În data de 29 august, Florin Ristei și-a aniversat ziua de naștere. Cântărețuul a împlinit 33 de ani. Artistul se poate lăuda cu o carieră de 20 de ani în domeniul muzical.

Piesa ”Dana” l-a făcut cunoscut la începutul anilor 2000.

”Nu prea înțelegeam exact ce se întâmplă. Am câștigat disc de aur atunci, era ceva fabulos, cred că dacă mi se întâmpla același lucru pe la vârsta de 18-19 ani, poate îmi lua puțin mințile”, a mărturisit Florin Ristei, potrivit a1.ro.

”Probabil nu voi scăpa de Dana, prea curând, dar am învățat în timp să mă obișnuiesc cu asocierea asta. Obișnuia să mă deranjeze, când eram mai mic, pentru că mă săturasem de același refren repetat obsesiv, dar acum mă bucur când văd că și copii sub 18 ani știu o piesă care era lansată dinainte de a se naște ei. Am avut noroc că succesul a venit la o vârsta la care nu mi-am dat seama exact ce se întâmplă. Știam doar că îmi place să cânt, că vreau să fiu pe scenă, și mă bucuram foarte tare de toată perioada. Probabil dacă se întâmpla același lucru pe la 19-20 altfel era situația și aș fi putut derapa ușor”, a mai spus artistul.

A absolvit Universitatea Politehnică, dar n-a putut sta departe de muzică

Chiar dacă după perioada ”Amicii” a avut grijă de educația sa și a absolvit Universitatea Politehnică din Bucureşti – Informatică aplicată în energetică, apoi Informatică managerială la Universitatea Româno-Americană, Florin Ristei nu s-a putut ține departe de muzică.

Din anul 2004, Florin Ristei a fost solist al trupei Marfar, iar în 2012, chiar de ziua lui, a lansat primul single al noului său proiect „FreeStay – Ea a fost Dana”.

 

citește și...