VIDEO – Fiul lui Ștefan Bănică Jr., show de excepție la ‘Te cunosc de undeva’! Radu Ștefan s-a deghizat în Lady Gaga

07.02.2021, 12:18
VIDEO - Fiul lui Ștefan Bănică Jr., show de excepție la 'Te cunosc de undeva'! Radu Ștefan s-a deghizat în Lady Gaga
Fiul lui Ștefan Bănică Jr., show de excepție la 'Te cunosc de undeva'! Radu Ștefan s-a deghizat în Lady Gaga

Fiul lui Ștefan Bănică Jr. a făcut un show de excepție, sâmbătă seară (6 februarie), la debutul celui de-al 16-lea sezon “Te cunosc de undeva”. 

Radu Ștefan, în vârstă de 18 ani, s-a deghizat în Lady Gaga și a interpretat melodia “Bad Romance”. Tânărul nu a avut rețineri să poarte unghii false, gene lungi, lentile de contact, perucă şi tocuri.

Băiatul solistului a reușit să impresioneze juriul de la “Te cunosc de undeva“, motiv pentru care Ozana Barabancea i-a acordat punctaj maxim, 12 puncte.

Fiul lui Ștefan Bănică Jr. s-a integrat perfect la ‘Te cunosc de undeva’

‘Piesa e un fel de ruleta rusească, totul sau nimic! Deşi pare firav, este de fapt un tip foarte puternic’, a afirmat Ozana.

Show-ul ‘Te cunosc de undeva’ a revenit sâmbătă seara, la Antena 1, cu cel de-al 16-lea sezon. 11 concurenți talentați vor intra în spectaculosul joc al transformărilor, în fiecare sâmbătă, de la 20:00, pe Antena 1.

‘Oportunitatea asta a venit la fix. Abia terminasem și eu cu Bacalaureatul și cu admiterea la UNATC și am zis că merge mână în mână cu actoria. Eu de mic am urmărit emisiunea și mi-a plăcut foarte mult’, a mărturisit Radu Ștefan Bănică, potrivit a1.ro.

Este student la UNATC

Radu Ștefan, este student la UNATC și a reușit să intre la facultate printre primii.

”Astăzi e despre el. Sunt foarte mândru de băiatul meu cel mare, Radu Ștefan , care a devenit student, intrând printre primii admiși la UNATC, secția Actorie. Așadar, suntem la a treia generație a familiei Bănică care urmează același drum și îmi face plăcere să împărtășesc asta cu voi!

Îi mulțumesc colegei mele de la Teatrul de Comedie, actriță Delia Nartea, cu care Radu Ștefan s-a pregătit pentru admitere în cadrul atelierului ei de actorie pentru copii și adolescenți, unde Delia investește pasiune, răbdare și dragoste pentru ceea ce face. Bravo! Felicitări și tuturor tinerilor care au intrat anul asta la facultate! Și nu uitați că de voi depinde schimbarea mentalității în această țară!”, dezvăluia tatăl său.

citește și...