VIDEO / Emilia Popescu, despre colaborarea cu familia lui Ștefan Bănică Junior. A jucat și cu tatăl artistului, dar și cu fiul acestuia

01.02.2021, 12:15
VIDEO / Emilia Popescu, despre colaborarea cu familia lui Ștefan Bănică Junior. A jucat și cu tatăl artistului, dar și cu fiul acestuia
Emilia Popescu, despre colaborarea cu familia lui Ștefan Bănică Junior. A jucat și cu tatăl artistului, dar și cu fiul acestuia

Actrița Emilia Popescu a vorbit despre colaborarea cu familia lui Ștefan Bănică Junior. Artista nu a jucat doar alături de Ștefan Bănică Junior, ci și de tatăl acestuia, regretatul actor Ștefan Bănică Senior, dar și de fiul lui Bănică Junior, Radu Ștefan.

Emilia Popescu și Ștefan Bănică Junior au cucerit publicul, de-a lungul anilor, cu cupletele în care au jucat și cu show-urile TV pe care le-au realizat. Însă actrița Emilia Popescu a jucat și cu regretatul actor Ștefan Bănică Senior, dar și cu fiul lui  Bănică Junior, Radu Ștefan.

“L-am cunoscut pe Ştefan Bănică ca tatăl lui Ştefan, apoi am făcut figuraţie pentru filmul “De ce trag clopotele Mitică”, acolo unde juca marele actor. Apoi am ajuns pe aceeaşi scenă cu el, la Teatrul Bulandra, în piesa “Arsenic şi dantelă veche”. Am format apoi cuplu cu Ştefan Bănică Jr în emisiunile de varietăţi de la TVR, am fost colegi la “Dansez pentru tine” şi la Teatrul de Comedie. Iar acum lucrez şi cu Radu în două proiecte minunate, la acelaşi teatru şi la “Te cunosc de undeva”, a povestit Emilia Popescu pentru click.ro.

Emilia Popescu, concurentă la ”Te cunosc de undeva”

11 concurenți talentați și dornici de distracţie vor intra în spectaculosul joc al transformărilor, în cel de-al 16-lea sezon al show-ului. Trei perechi de artişti vor performa în fața telespectatorilor Antenei 1 și a juriului format din Ozana Barabancea, Andreea Bălan, Cristi Iacob și Aurelian Temișan, în timp ce cinci concurenţi vor evolua singuri.

În cel de-al 16-lea sezon al transformărilor, Radu Ştefan Bănică, Emilia Popescu, Mirela Vaida, Pepe şi Cristina Vasiu vor evolua solo, în vreme ce Adriana Trandafir va concura din nou alături de Romică Ţociu, Andrei Ştefănescu va face echipă cu Ana Baniciu, iar Liviu Vârciu va performa alături de Raluka.

Pentru Emilia Popescu, proiectul ”Te cunosc de undeva!” înseamnă întâi de toate bucuria întoarcerii la prima sa dragoste. „Sunt bucuroasă să mă întorc la prima mea dragoste, televiziunea, doar că sunt singură, fără partenerul meu. Am urmărit show-ul, e o provocare, din toate punctele de vedere şi abia aştept să împărtăşiţi cu noi experienţa aceasta!”.

 

citește și...