VIDEO / Radu, fiul lui Ștefan Bănică, dă amănunte din culisele ”Te cunosc de undeva”. ”Pentru mine a fost stresant în primele gale”

27.01.2021, 16:30
VIDEO / Radu, fiul lui Ștefan Bănică, dă amănunte din culisele ”Te cunosc de undeva”. ”Pentru mine a fost stresant în primele gale”
Radu, ful lui Ștefan Bănică, dă amănunte din culisele ”Te cunosc de undeva”. ”Pentru mine a fost stresant în primele gale”

Radu Ștefan, fiul cel mare al lui Ștefan Bănică Junior, a dat detalii despre participarea sa la emisiunea ”Te cunosc de undeva”.

Fiul lui Ștefan Bănică Junior, Radu Ștefan, este concurent în noul sezon al emisiunii ”Te cunosc de undeva”, de la postul de televiziune Antena 1. Acesta a dat detalii despre participarea sa la show-ul respectiv.  „Oportunitatea asta a venit la fix. Abia terminasem și eu cu Bacalaureatul și cu admiterea la UNATC și am zis că merge mână în mână cu actoria. Eu de mic am urmărit emisiunea și mi-a plăcut foarte mult”, a mărturisit Radu Ștefan Bănică, potrivit a1.ro.

„Pentru mine a fost stresant în primele gale. Ceilalți n-au nicio treabă. Intră, cântă, au o naturalețe foarte frumoasă. Dar fiecare persoană în parte e foarte pozitivă. Glumim non-stop, iar glumele și râsul mă fac să mă simt foarte bine. Este o atmosferă foarte frumoasă”, a mai spus acesta. „Sunt cu siguranță niște experiențe pe care nu le-am mai trăit până acum, cum ar fi mersul pe tocuri, epilatul pe picioare, machiajul în cantități industriale. E o provocare”, a completat el.

 

Ce spune Radu Ștefan despre apariția pe scenă alături de tatăl său

Ștefan Bănică Junior are trei copii. Radu Ștefan este fiul artistului din relația pe care acesta a avut-o cu Camelia Constantinescu. Din mariajul cu vedeta de televiziune Andreea Marin, Ștefan Bănică are o fiică, Violeta. Din căsnicia cu cântăreața Lavinia Pîrva, Ștefan Bănică are un băiețel, Alexandru.

Radu Ștefan Bănică a cântat pentru prima dată în fața unui public numeros în anul 2019, la Sala Palatului, alături de tatăl său. El a mărtusisit că acel moment a fost extrem de emoționant, însă faptul că tatăl său i-a fost alături l-a ajutat foarte mult.

„N-am mai simțit asemenea emoții! A fost copleșitor, dar am avut norocul să cânt alături de tata mai întâi. Dacă aș fi cântat singur din start, nu știu dacă aș fi putut”, a afirmat fiul cel mare al lui Ștefan Bănică Junior.

citește și...