FOTO & VIDEO / Filmare rară cu Loredana Groza la 18 ani. ”Încerca să păcălească cenzura comunistă”

04.02.2021, 09:42
FOTO & VIDEO / Filmare rară cu Loredana Groza la 18 ani. ”Încerca să păcălească cenzura comunistă”
VIDEO / Filmare rară cu Loredana Groza la 18 ani. ”Încerca să păcălească cenzura comunistă”

Loredana Groza a vorbit despre o filmare din urmă cu foarte mulți ani,  pe care a realizat-o pentru Televiziunea Națională.

Loredana Groza apare într-o filmare făcută la 18 ani așa cum puțini și-o aduc aminte. Îmbrăcată foarte sobru și fără machiaj, așa apărea Loredana Groza în videoclipul ”Îți citesc în ochi”, pentru a păcăli cenzura din anii comunismului, care o interzisese la Televiziunea Națională.

“Iti citesc in ochi”. Music by Adrian Enescu Lyrics by Lucian Avramescu Aveam 18 ani cand am filmat acest cantec la dorinta regretatului realizator de televiziune Tudor Vornicu care incerca sa pacaleasca cenzura comunista cea care ma interzisese de ceva timp la Televiziunea Romana. Drept urmare mi -am pus o fusta pana-n pamant, parul cat mai strans, fara ruj pe buze, in speranta ca cenzorii ceausisti ma vor accepta si voi intra pe post.  Imi pusesera deja eticheta de rebela si ca distrageam tinerii cu muzica mea imperialista si tinute prea sexy si excentrice… Cu tot efortul lui Tudor Vornicu filmarea n-a fost difuzata niciodata… A ramas in schimb in arhiva TVR. A iesit la iveala acum ceva timp… Mai bine mai tarziu decat niciodata…”, a povestit Loredana Groza.

Loredana Groza este căsătorită de 22 de ani

Loredana Groza este căsătorită cu Andrei Boncea din anul 1998. Din mariajul lor a rezultat o fiică, Elena. Celebrul Florin Călinescu este nașul de cununie al Loredanei Groza. Loredana Groza a făcut dezvăluiri despre mariajul său într-un interviu pe care l-a acordat recent revistei Viva.

Artista a afirmat că a contat foarte mult că soțul său, Andrei Boncea, nu a fost niciodată gelos. ”Din fericire, nu, și asta a contat și în momentul în care m-am decis să îl iau de bărbat!”, a mărturisit vedeta.

Loredana Groza a dezvăluit și care este secretul unei relații longevive. ”Secretul e să nu fii gelos, să ai încredere, să îi lași spațiu mereu celui de lângă tine, să nu îl sufoci, să nu îl controlezi, și atunci când există acea încredere și acea relaxare, degajare, cred că relația nu e atât de solicitantă. Suntem în showbiz amândoi, și atunci înțelegem problemele și putem să ne susținem reciproc”, a adăugat binecunoscuta cântăreață.

citește și...