FOTO / Fiica Loredanei Groza, mai sexy ca niciodată. ”Cum vi se pare normal să se îmbrace așa vulgar la o vârstă așa fragedă”

08.03.2020, 10:56
FOTO / Fiica Loredanei Groza, mai sexy ca niciodată. ”Cum vi se pare normal să se îmbrace așa vulgar la o vârstă așa fragedă”
Fiica Loredanei Groza, mai sexy ca niciodată. ”Cum vi se pare normal să se îmbrace așa vulgar la o vârstă așa fragedă”

Fiica Loredanei Groza este pe zi ce trece mai frumoasă și mai senzuală. Însă nu toată lumea este de acord cu look-ul adoptat de fata celebrei artiste.

Loredana Groza este căsătorită de foarte mulți ani cu Andrei Boncea, împreună cu care are o fiică, Elena. Elena este astăzi o tânără foarte frumoasă, care atrage privirile ca un magnet, la fel ca faimoasa ei mamă.

Pe internet, Loredana Groza a dat publicității o fotografie în care Elena apare îmbrăcată într-o ținută extrem de sexy. Fata artistei poartă o fustă foarte scurtă, din piele, de culoare naegră, și o bluză care îi lasă la vedere abdomenul.


”Orice mamă se mândrește cu puiul ei… dar pe bune cum aș putea să nu fiu??”, a scris vedeta în dreptul imaginii cu fiica ei.

Deși Elena arată foarte bine, unii internauți i-au atras atenția Loredanei Groza asupra faptului că fiica ei se îmbracă neadecvat vârstei pe care o are.

”Nu vă înțeleg pe voi, unele mame. Cum vi se pare normal ca propriii copii să se îmbrace așa vulgar la o vârstă așa fragedă. Cu siguranță este o fată frumoasă, dar nu în asemenea îmbrăcăminte”, i-a transmis un internaut.

Însă cele mai multe mesaje primite de Loredana Groza pentru fiica ei sunt laudative la adresa acesteia din urmă.

citește și...