VIDEO / Incredibil cum dansează Loredana Groza la bară! Fanii au rămas mască după ce au văzut-o!

04.03.2020, 09:43
VIDEO / Incredibil cum dansează Loredana Groza la bară! Fanii au rămas mască după ce au văzut-o!

Celebra cântăreață Loredana Groza și-a uimit fanii cu o înregistrarea video postată în mediul online. În înregistrarea respectivă, diva apare în timp ce dansează lasciv la bară.

Pe zi ce trece, Loredana Groza își uimește mai tare fanii din online. În cea mai recentă înregistrare video pe care a făcut-o publică pe rețelele de socializare, vedeta apare îmbrăcată într-un body din piele, de culoare neagră și cu o pereche de cizme cu tocuri amețitoare, în timp ce dansează lasciv la bară.

Înregistrarea video a fost făcută în timpul filmărilor pentru cel mai nou videoclip al artistei – ”Sex pe canapea”.


Internauții au rămas mască după ce au văzut-o pe Loredana Groza mișcându-se provocator la bară.

 


”Loredana, tu nici la 60 de anișori nu te vei opri. Ești criminală, femeie”, ”Am trăit să o văd și pe asta, în sensul că muream și nu vedeam dansul la bară al Loredanei. Totuși, de ce să ieși din anonimat cu un asemenea dans? Pierdeai teren?”, ”De apreciat prestația, dar mai ales dovada că vârsta nu este un impediment”, ”Lori, tu ești cea mai bună pe scenă, nu la bară. pentru acest sport se califică o altă categorie de personaje”, sunt doar câteva dintre comentariile primite de Loredana Groza de la cei care îi urmăresc activitatea în mediul online.

Loredana Groza este una dintre cele mai de succes și mai apreciate vedete din industria muzicală din România. De-a lungul carierei a scos numeroase hituri care au ajuns la inimile publicului. În plan personal, Loredana Groza este căsătorită cu Andrei Boncea. Din mariajul celor doi a rezultat o fiică, Elena.

citește și...