VIDEO / Explozie într-un bloc din Carei. 11 oameni au fost răniți

27.02.2022, 11:09
VIDEO / Explozie într-un bloc din Carei. 11 oameni au fost răniți
VIDEO / Explozie într-un bloc din Carei. 11 oameni au fost răniți

Clipe de groază în Carei. 11 oameni au fost răniți în urma unei explozii care a avut loc într-un apartament al unui bloc. Trei persoane sunt în stare gravă. Mai multe locuințe au fost distruse.  Explozia a avut loc duminică dimineață, 27 februareie 2022, într-un apartament aflat la etajul al patrulea al blocului respectiv.

O explozie urmată de incendiu s-a produs, duminică dimineaţă, într-un apartament situat la etajul al patrulea al unui bloc din Carei. Autorităţile au activat Planul Roşu de Intervenţie. În urma exploziei, 11 oameni au fost răniți, trei dintre aceștia fiind în stare critică.

”În acest moment, trei victime, care sunt intubate, sunt transportate la Unitatea de Primiri Urgente Satu Mare cu o ambulanţă SMURD (TIM), respectiv o ambulantă SAJ”, a transmis ISU Satu Mare, citat de Hotnews. Alte două persoane rănite au refuzat transportul la spital. Imagini de la locul tragediei au fost duifuzate pe pagina de Facebook Carei News.

Explozie într-un bloc din Carei. Șapte echipaje de pompieri au intervenit

La locul tragediei s-a intervenit cu mai multe echipaje.

“În acest moment, şapte echipaje ale pompierilor sătmăreni intervin cu două autospeciale de stingere cu apă şi spumă, o autospecială de lucru la înălţime şi patru ambulanţe SMURD – trei cu echipaj de prim-ajutor, iar una de terapie intensivă mobilă, pentru evacuarea şi acordarea îngrijirilor medicale victimelor rezultate în urma producerii unei explozii la apartamentul etajului patru, dintr-un bloc situat în Piaţa Avram Iancu, din Carei”, se arată într-un comunicat a Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Satu Mare, potrivit Agerpres.

citește și...