Incendiu de proporții pe centura Bucureștiului, la un depozit de frigidere vechi

05.12.2021, 11:01
Incendiu de proporții pe centura Bucureștiului, la un depozit de frigidere vechi
Incendiu de proporții pe centura Bucureștiului, la un depozit de frigidere vechi

Un incendiu de proporții, cu degajări mari de fum, s-a declanșat duminică dimineață în Popești Leordeni, în zona șoselei de centură, aproape de intersecția cu Șoseaua Olteniței din București, fiind emis și un mesaj Ro Alert la ora 07.00. Încendiul s-a produs la o hală de depozitare unde sunt stive de materiale electrocasnice, în special frigidere.

Un incendiu a izbucnit duminică dimineaţă în curtea unui operator economic din Popeşti Leordeni – Şoseaua de Centură a Capitalei, unde se află depozitate stive de materiale reciclabile. Nu au fost persoane rănite. Suprafaţa afectată este de 3.000 mp – stivele exterioare şi hala societăţii. Autorităţile au emis mesaj RO-ALERT pentru locuitorii din zonă.

”Intervenim pentru stingerea unui incendiu produs la stive de materiale reciclabile (frigidere, etc.) depozitate în curtea unui operator economic din zona Şoseaua de Centură. Flăcările au o intensitate foarte mare, de peste 5-6 metri, şi au afectat inclusiv halele de depozitare. Există pericol de extindere a incendiului la vecinătăţi”, au transmis reprezentanţii ISU Bucureşti-Ilfov, potrivit Agerpres.

Incendiu de proporții pe centura Bucureștiului, la un depozit de frigidere vechi. Nu sunt victime

Populației i s-a cerut, în mesajul Ro Alert, să părăsească zona incendiului sau să o ocolească și să elibereze străzile pentru a facilita accesul mașinilor de intervenție. La fața locului au fost trimise 15 autospeciale de pompieri.

Incendiul nu a provocat victime, șapte persoane au fost evacuate. La fața locului au venit ambulanțe, dar și echipaje de poliție. ”Incendiul este localizat. Se redimensionează dispozitivul – rămân 12 autospeciale de stingere la caz”, a anunțat ISU Bucureşti – Ilfov, conform Hotnews.

FOTO: ISU Bucuresti-Ilfov

citește și...