VIDEO / Dan Negru, despre Mihaela Rădulescu: ”E un armăsar pur-sânge, imposibil de clonat”

07.08.2020, 11:26
VIDEO / Dan Negru, despre Mihaela Rădulescu: ”E un armăsar pur-sânge, imposibil de clonat”
VIDEO / Dan Negru, despre Mihaela Rădulescu: ”E un armăsar pur-sânge, imposibil de clonat”

Prezentatorul de televiziune Dan Negru a făcut o declarație categorică despre colega sa de breaslă, celebra Mihaela Rădulescu.

Zilele trecute, Mihaela Rădulescu și-a aniversat ziua de naștere. Vedeta de televiziune a împlinit 51 de ani.  Dan Negru i-a făcut urări și a profitat de ocazie pentru a-și spune părerea despre cea supranumită diva de la Monaco.

”Răduleasca a făcut 51 de ani. E un armăsar pur-sânge, imposibil de clonat pentru că a câștigat marile bătălii în golden-age televiziunii.
Pentru că sunt singurul prezentator care a prezentat și cu Răduleasca și cu Marin, recunosc că ambele au “generozitatea microfonului”.
(“la generosità del microfono” e un termen inventat de Pippo Baudo despre prezentatorii care nu-și eclipsează partenerii)
Totuși, Răduleasca era vedetă la 24 de ani. Andreea Marin era star la 25 . Brenciu la 24. Eu aveam un show în prime time la 25 de ani.
Azi nu mai există niciun moderator tv important sub 30 de ani…
Update: eram cu Andi Moisescu când i-am urat Mihaelei “mulți ani” pe whatsapp.
Andi, cel care era star național la 24 ani”, a comentat Dan Negru despre Mihaela Rădulescu.

 

Raduleasca a făcut 51 de ani.
E un armăsar pur-sânge, imposibil de clonat pentru că a câștigat marile batalii in golden-age televiziunii.
Pentru că sunt singurul prezentator care a prezentat și cu Răduleasca și cu Marin, recunosc că ambele au “generozitatea microfonului”.
( “la generosità del microfono” e un termen inventat de Pippo Baudo despre prezentatorii care nu-și eclipsează partenerii)
Totuși,
Raduleasca era vedetă la 24 de ani.
Andreea Marin era star la 25 .
Brenciu la 24.
Eu aveam un show in prime time la 25 de ani.
Azi nu mai există niciun moderator tv important sub 30 de ani..

Update : eram cu Andi Moisescu când i-am urat Mihaelei “multi ani” pe whatsapp.
Andi, cel care era star național la 24 ani
???

Publicată de Dan Negru pe Marţi, 4 august 2020

Mihaela Rădulescu, copleșită de mesaje de ziua sa de naștere

De ziua sa de naștere, Mihaela Rădulescu a primit numeroase mesaje de felicitare și a ținut să le mulțumească tutror celor care s-au gândit la ea.

”Am avut… un super party online, de ziua mea, pe Instagram. Familie, prieteni, colegi, au fost mai toți cei dragi, care m-au făcut să zâmbesc (sau să bocesc ?) toată ziua. Toți avem nevoie să adunăm saci de energie pozitivă, zâmbete, cuvinte mari sau doar calde, urări pe care să le simțim din suflet… Am pus aici un video cu ce mi-au trimis alții, de oriunde erau. Și mai am o mulțime care erau private și le țin pentru sufletul meu.

Cu toată distanța asta socială și regulile ei, m-am simțit mai aproape ca niciodată de oameni dragi, cu care mă văd rar, pentru că locuim în țări diferite. Mulțumesc fiecărui OM care s-a gândit la mine și care a simțit să mă facă fericită. Uuuuf, cât de mult contează… Dragi oameni din viața mea, dragi prieteni de departe, dragi colegi din Pro și din alte televiziuni, mi-ați făcut o zi minunată și n-am să uit. Să fiți sănătoși, să aveți viață și… să fiți fericiți și pe cont propriu. Nu mai tot așteptați să va facă alții fericiți, puteți și singuri. Iar când vine și de la alții, să fie primit!!”, a transmis vedeta în mediul online.

Am avut ieri un super party online, de ziua mea, pe Instagram. Familie, prieteni, colegi, au fost mai toti cei dragi,…

Publicată de Mihaela Radulescu Schwartzenberg pe Marţi, 4 august 2020

citește și...