Motivul pentru care Dan Negru a refuzat să apară în reclame. ”M-a contactat până și o companie care producea uși pentru garaje”

29.07.2020, 10:53
Motivul pentru care Dan Negru a refuzat să apară în reclame. ”M-a contactat până și o companie care producea uși pentru garaje”
Motivul pentru care Dan Negru a refuzat să apară în reclame. ”Și au fost multe oferte”

Prezentatorul de televiziune Dan Negru a dezvăluit care a fost motivul pentru care nu a apărut niciodată în spoturi publicitare pentru a face reclamă la diverse produse.

Într-un interviu pe care l-a acordat pentru Paginademedia.ro, Dan Negru a mărturisit că a primit numeroase oferte pentru a apărea în spoturi publicitare, însă de fiecare dată a refuzat. Perezentatorul de la Antena 1 a explicat care a fost motivul pentru care nu a vrut să apară niciodată în reclame.

„Acum vreo 20 de ani, când făceam ”Academia vedetelor”, venise un operator de telefonie. Eu trebuia să bag mâna în acvarii – erau tot felul de probe, cu acvarii – și să scot un telefon de acolo”, a povestit Dan Negru.

„Am zis nu. Banii? Am calculat atunci, îmi puteam lua un apartament în Colentina. Noroc că am avut o soție care m-a înțeles”, a adăugat acesta.

”Aveau și scenariul pregătit”

Dan Negru a mărturisit că a primit până și o ofertă de la o firmă care producea uși pentru garaje, care avea deja scenariul pregătit pentru reclamă.

„M-a contactat până și o companie care producea uși pentru garaje. Aveau și scenariul pregătit. Se deschidea o ușă, eu eram de o parte, iar Florin Piersic de cealaltă”, a mai dezvăluit Dan Negru pentru Paginademedia.ro.

„Mi s-a mai întâmplat ceva. Când mergeam pe la firme de construcții sau de diverse materiale, unii erau speriați: aoleu, iar a venit cineva care vrea barter. Asta pentru că sunt influenceri care lucrează și pe barter. Nu am făcut niciodată nici publicitate pe bani, nici pe barter. Am refuzat, pur și simplu”, a adăugat prezentatorul TV.

Acesta a afirmat că a refuzat reclamele pentru că i-a fost teamă de ridicol.

„Cred că, în cazul meu, a funcționat teama de ridicol. Dar, la urma urmei, fiecare alege ce face. Mă uit afară cum se face. Hamilton, pilotul de Formula 1, are contract cu Tommy Hilfiger. Uite, spune clar „paid partnership with Hilfiger.” Nu numai că îi promovează, dar au creat o colecție specială pentru Hamilton. E altceva”, a mai spus Dan Negru.

citește și...