FOTO / Mihaela Rădulescu, în cel mai minuscul costum de baie. Diva e răvășitoare!

05.08.2020, 14:22
FOTO / Mihaela Rădulescu, în cel mai minuscul costum de baie. Diva e răvășitoare!
Mihaela Rădulescu, în cel mai minuscul costum de baie. Diva e răvășitoare!

Mihaela Rădulescu adunat peste 10.000 de like-uri de la internauți cu o serie de fotografii în care își expune trupul perfect lucrat la sală în costum de baie.

Mihaela Rădulescu a împlinit 51 de ani în data de 3 august. Cu toate acestea, cea supranumită diva de la Monaco sfidează timpul și nu-și arată nici pe departe vârsta din buletin. Arată ireproșabil.

De altfel, vedeta și-a cucerit fanii de pe rețelele de socializare cu trei fotografii în care apare la piscină, îmbrăcată într-un costum de baie minuscul.

Mihaela Rădulescu are un trup perfect, tonifiat, foarte bine lucrat la sala de sport.


Imaginile cu vedeta de televiziune în costum de baie au făcut deliciul internauților, care i-au dat like după like. Postarea a adunat peste 10.000 de aprecieri în câteva ore.

Iar comentariile fanilor eu fost pe măsură.


”Ești foarte frumoasă”, ”Top woman!”, ”Ești bombă cu ceas, Mihaela”, ”The best”, ”Minunată”, ”Frumoasă”, ”femeie superbă”, ”Woe! Aici este vorba despre vreau și știu că pot”, ”Ești într-o formă fizică remarcabilă”, ”Mereu tânără”, ”Doamne, cum poți să arăți”, ”Ce m,ănânci?”, ”Ești minunată, femeie!”, ”Ești un model de frumusețe și determinare pentru toate femeile și mamele din lumea asta”, ”Ești un exemplu”, au lăudat-o internauții pe Mihaela Rădulescu.

Și-a aniversat fiul zilele trecute

Mihaela Rădulescu este mama unui băiat, Ayan, din mariajul pe care l-a avut cu omul de afaceri Elan Schwartzenberg. Săptămâna trecută, Ayan și-a aniversat ziua de naștere. Acesta a împlinit 17 ani. Mihaela Rădulescu are motive să fie o mamă mândră, fiul ei fiind un adolescent extrem de atrăgător. Ayan  face ravagii pe rețelele de socializare cu fotografiile în care își etalează trupul foarte bine lucrat la sala de sport.

Cu ocazia zilei de naștere a fiului ei, Mihaela Rădulescu a transmis un mesaj plin de emoție pe contul său de socializare.

„El m-a făcut cea mai fericită mamă din lume. L-am făcut… un bărbat și nu încetează să mă uimească. Cu toată dragostea pe care mi-o pot scoate din inimă, sunt cea mai fericită când îmi zâmbește…”, a fost mesajul mesajul transmis de vedeta de televiziune de ziua de naștere a băiatului ei.

citește și...