VIDEO / Cum arăta Liviu Vârciu la prima sa apariție la TV. Imagini de colecție!

20.04.2021, 11:23
VIDEO / Cum arăta Liviu Vârciu la prima sa apariție la TV. Imagini de colecție!
VIDEO / Cum arăta Liviu Vârciu la prima sa apariție la TV. Imagini de colecție!

Liviu Vârciu a împărtășit cu fanii câteva imagini de la prima sa apariție la TV.

Liviu Vârciu a găsit o casetă cu o înregistrare de la prima sa apariție la un post de televiziune. Artistul a dat publicității înregistrarea pe canalul său de YouTube. ”Eu in 199? ceva!”, a comentat el pe o rețea de socializare.

”Am găsit o casetă, prima mea emisiune pe care am avut-o acum mulți ani, cred că sunt 30 de ani… Eram la MTC, un canal din Constanța. Voiam să vi le arăt și să vedeți și voi ce față aveam și cât de prost eram”, le-a transmis Liviu Vârciu prietenilor săi din mediul online.

Liviu Vârciu are trei copii

Cântărețul Liviu Vârciu a devenit tătic pentru a treia oară anul trecut. Partenera lui de viață, Anda Călin, a adus pe lume un băiețel. Acesta este cel de-al doilea copil al cuplului.  Artistul  fost căsătorit cu fosta prezentatoare de televiziune Adelina Pestrițu.

În afară de băiețelul nou-născut, Liviu Vârciu mai are are două fete: Carmina, din relația cu Amy Teiceanu, și Anastasia, din relația cu Anda Călin.  Liviu Vârciu a fost căsătorit cu fosta vedetă de televiziune Adelina Pestrițu.

Liviu Vârciu și actuala sa parteneră de viață, Anda Călin, și-au botezat băiețelul, Liviu Matei, în mare secret. Evenimentul a avut loc în data de 3 octombrie 2020 și a fost unul restrâns, la care au participat doar câteva persoane foarte apropiate cuplului.

Liviu Vârciu, despre perioada când cânta în trupa LA

Liviu Vârciu a cunoscut succesul pe vremea când cânta în trupa LA.

„Am făcut nişte melodii tari precum ”Ochii tăi” sau ”Femeia”, care, mulţumesc lui Dumnezeu, se cântă în continuare. A fost o perioadă frumoasă şi mă bucur că am trăit-o. Câştigam foarte mult, dădeam bani la amici şi nu-i mai ceream înapoi. Aveam câte patru concerte lunea, sâmbăta ne aşteptau oamenii în club. La 6 dimineaţa era ultimul spectacol, aveam şi şase concerte pe zi. Şi banii erau bani, suta era sută, făceam o garsonieră pe seară”, a declarat Liviu Vârciu într-un interviu, conform sursei citate mai sus.

„Noi n-am putut să strângem să ne luăm măcar o jumătate de apartament, am stat cu chirie toată viaţa. Regret că nu le-am dat părinţilor mei mai mult. Trebuia să am grijă mai mare de ai mei, decât să-i cheltui pe toate prostiile. Am deschis ochii deodată. Ne-a pleznit celebritatea. Ne-am culcat oameni normali şi ne-am trezit celebri”, mai spunea artistul.

citește și...