VIDEO / Cum arată fratele lui Horia Brenciu. ”Detestă când vorbesc despre el”

11.11.2020, 13:23
VIDEO / Cum arată fratele lui Horia Brenciu. ”Detestă când vorbesc despre el”
VIDEO / Cum arată fratele lui Horia Brenciu. ”Detestă când vorbesc despre el”

Horia Brenciu a vorbit despre fratele său, care este un tenor de succes. Marius Brenciu a împlinit 47 de ani.

Horia Brenciu are un frate, Marius, care este tenor de succes și care a cântat pe marile scene lirice ale lunii. Astăzi, Marius Brenciu își aniversează ziua de naștere, ocazie cu care Horia Branciu a transmis un mesaj emoționant pe pagina sa de socializare.

”Intr-o lume deznădăjduită, familia reprezintă adevarata ancora pentru sufletele noastre. De aceea, vreau să vă vorbesc puțin despre Marius Brenciu, fratele meu. S-a născut azi, cu 47 ani in urmă. Lui ii datorez faptul că am studiat pian și apoi canto și tot lui îi creditez admirația mea pentru operă si operetă. Marius este tenor, fiind o voce cunoscută în multe colțuri ale lumii. Detestă când vorbesc despre el. Am pus asta, de fiecare data, pe seama modestiei lui exacerbate. Mau, te iubesc! La mulți ani frumoși și sănătoși, oriunde ai fi”, a spus Horia Brenciu.

Horia Brenciu provine dintr-o familie săracă

Invitat la emisiunea ”Vorbește lumea”, de la postul de televiziune Pro TV, Horia Brenciu a scos la iveală detalii mai puțin cunoscute din copilăria sa.

Acesta a afirmat că provine dintr-o familie săracă.

„Noi am fost o familie, cred că puțină lume știe lucrul ăsta, noi am fost o familie săracă. Mama a dispărut dintre noi când eu aveam 11 ani și fratele meu 10. Brusc eu și tata am simțit că trebuie să reglăm anumite îndatoriri pe care le avea mama. (…) Tata s-a ocupat cât a putut de educație și el era bucătarul în casă. (…) La Brașov, nu numai că nu se găsea nimic (de mâncare) și cozile erau de la 2-3-4 dimineața, dar se mai și stingea lumina”, a declarat Horia Brenciu.

Horia Brenciu este căsătorit cu Alice Dumitrescu

Horia Brenciu este cântăreț, a prezentat numeroase emisiuni și a fost jurat la diverse show-uri de talente.

În plan personal, Horia Brenciu este căsătorit cu producătoarea de televiziune Alice Dumitrescu.

Cuplul are patru copii: Toma, care este înfiat, Mina, copilul lor biologic, și Maria și Andreea, acestea din urmă fiind fiicele lui Alice Dumitrescu dintr-o căsnicie anterioară.

citește și...