VIDEO / Cum a fost filmată soția lui Horia Brenciu. ”În spatele fiecărui bărbat de succes e o femeie extrem de aprigă”

15.06.2021, 16:31
VIDEO / Cum a fost filmată soția lui Horia Brenciu. ”În spatele fiecărui bărbat de succes e o femeie extrem de aprigă”
VIDEO / Cum a fost filmată soția lui Horia Brenciu. ”În spatele fiecărui bărbat de succes e o femeie extrem de aprigă”

Horia Brenciu a publicat, în mediul online, o înregistrare video în care soția sa apare în timpul unui antrenament la sala de sport.

În înrregistrarea respectivă, partenera de viață a lui Horia Brenciu, Alice Dumitrescu, apare în timp ce lovește puternic într-un sac de box. Artistul a comentat în dreptul filmării cu soția sa:In spatele fiecărui bărbat de succes e o femeie extrem de… aprigă! ? Doamnelor și domnilor, v-o prezint pe nevastă-mea, Alice, Wonderalice! ? ???.


La rândul ei, Alice Dumitrescu a scris pe contul ei de socializare: ”Am gasit, la 53 de ani, un sport care sa-mi placa. Iuhuuuu! Oroviceanu Gabriel este antrenorul. Iulia a contribuit la depistarea acestei pasiuni, ce sa mai!! Stefan a facut montajul. Multumesc, Stefan! Si Horia m-a sustinut. Multumesc, Horia! Hai ca aveti toate detaliile… PS Sunt incepatoare. Asta se vede. Nu mai spun… ?? ”.

Horia Brenciu, o familie fericită alături de Alice Dumitrescu

Horia Brenciu este cântăreț, a prezentat numeroase emisiuni și a fost jurat la diverse show-uri de talente. În plan personal, Horia Brenciu este căsătorit cu producătoarea de televiziune Alice Dumitrescu. Cuplul are patru copii: Toma, care este înfiat, Mina, copilul lor biologic, și Maria și Andreea, acestea din urmă fiind fiicele lui Alice Dumitrescu dintr-o căsnicie anterioară.

În cadrul unui interviu pe care l-a acordat în urmă cu ceva timp, Alice Dumitrescu povestea cum l-a cunoscut pe cel care avea să-i devină partener de viață. ”Pe Horia l-am cunoscut în 1995, la TVR. Eram cu fiică-mea (Andreea) și l-am rugat să-i țină o predică (e punctul lui forte) în legătură cu rosul unghiilor. N-a ajutat la nimic, însă ne-a impresionat pe amândouă puterea lui de convingere.  L-am iubit din prima clipă, dar eu, fiind muuult mai mare decât el, nu am luat în calcul o altfel de relație. Mă uitam la el și nu-mi venea să cred cât de energetic, pozitiv, minunat este. Mă surprind și acum gândind același lucru”, mărturisea Alice Dumitrescu.

Horia Brenciu a dezvăluit că admiră foarte multe lucruri la soția sa, Alice Dumitrescu. ”Îi admir viața, cariera, realizările, toate îndeletnicirile pe care le are prin casă și în afara ei și aici mă refer în special la grădinărit. Îi admir forța și răbdarea cu care ne ține pe mine și pe cei 4 copiii ai noștri în frâu. O admir și o ador pentru toate momentele matinale când mă cheamă la micul dejun. Și cred că o să mai am multe de admirat la ea…”, a declarat artistul.

citește și...