VIDEO / Cum a filmat-o Felix Baumgartner pe Mihaela Rădulescu de sărbători. Austriacul, fermecat de iubita lui!

03.01.2022, 13:11
VIDEO / Cum a filmat-o Felix Baumgartner pe Mihaela Rădulescu de sărbători. Austriacul, fermecat de iubita lui!
VIDEO / Cum a filmat-o Felix Baumgartner pe Mihaela Rădulescu de sărbători. Austriacul, fermecat de iubita lui!

Sportivul austriac Felix Baumgartner, în vârstă de 52 de ani, a postat, pe conturile sale de socializare mai multe înregistrări video cu iubita sa, vedeta de televiziune Mihaela Rădulescu, în vârstă de 52 de ani. Cei doi au petrecut împreună sărbătorile de iarnă la Monaco.Felix Baumgartner este foarte mândru de cea care îi este parteneră de foarte mulți ani.

Mihaela Rădulescu este astăzi una dintre cele mai cunoscute și mai apreciate vedete de televiziune din România. În plan personal, Mihaela Rădulescu este mama unui băiat, Ayan, rezultat din mariajul cu omul de afaceri Elan Schwartzenberg. De câțiva ani, Mihaela Rădulescu trăiește o poveste de dragoste cu celebrul sportiv austriac Felix Baumgartner.

Mihaela Rădulescu și Felix Baumgartner au petrecut împreună sărbătorile de iarnă, la Monaco. Pe contulrile sale de socializare, austriacul a postat mai multe înregistrări video cu cea care îi este parteneră.

Cum a filmat-o Felix Baumgartner pe Mihaela Rădulescu de sărbători. Vedeta TV, strălucitoare

De Revelion, felix Baumgartner și Mihaela Rădulescu au petrecut la un restaurant. Prezentatoarea de televiziune și-a fermecat iubitul cu ținuta sa.

Mihaela Rădulescu a ales o ținută în alb și negru. Aceasta a purtat o rochie de culoare neagră, mulată, cu o tăietură sexy în zona decolteului, un pardesiu de culoare albă și o geantă și pantofi asortați cu ținuta.

Felix Baumgartner a fost impresionat atât de ţinuta partenerei sale de viaţă, cât şi de formele perfecte ale acesteia, încât a realizat mai multe înregistrări video cu aceasta.

Mihaela Rădulescu, despre viața sa la Monaco

De foarte mulți ani, Mihaela Rădulescu este stabilită la Monaco. Despre cum este viața sa la Monaco a dat vedeta de televiziune detalii pentru revista Viva.Mihaela Rădulescu a mărturisit că se ocupăă singură de treburile casnice: ”Sunt Leoaică, îmi place mult acasă și casa trebuie să mă reprezinte, categoric. Am tot achiziționat piese de mobilier sau artă, iubesc materialele de calitate, culorile neutre, stilul art-deco… E mult de povestit aici, sunt extrem de pasionată de decorul interior, de curățenie și cozyness… Gătesc des, invit prieteni la masă, îmi fac singură piața și curățenia (sunt moldoveancă, la naiba!). Diva e activată doar la ieșirile în oraș, la filmări, când e neapărat nevoie de prezența ei”.

Vedeta a mărturisit însă că nu iese niciodară neîngrijită din casă: ”Nu ies din casă neîngrijită, nici dacă am doar blugi și tricou pe mine. Un strop de machiaj, un parfum discret, unghiile mereu făcute, părul aranjat, fie și creț, o geantă corectă și pot pleca oriunde cu zâmbet-înainte. Și când fac sport încerc să fiu prezentabilă, pur și simplu mă simt bine când arăt bine, fără prea mult efort. Minimul acela de îngrijire face diferența pentru orice femeie, cred. Și nu-mi spuneți că sună a vânătoare de perfecțiune, pentru că e doar… feminitate, obișnuința de a fi Eu”.

citește și...