VIDEO / Cum a atacat-o Florin Călinescu pe Iulia Vântur, la ‘Românii au talent’! Momentul unei concurente l-a făcut pe jurat să nu se abțină

06.04.2021, 12:53
VIDEO / Cum a atacat-o Florin Călinescu pe Iulia Vântur, la 'Românii au talent'! Momentul unei concurente l-a făcut pe jurat să nu se abțină
Cum a atacat-o Florin Călinescu pe Iulia Vântur, la 'Românii au talent'! Momentul unei concurente l-a făcut pe jurat să nu se abțină

În ediția de luni seară, 5 aprilie, a emisiunii ‘Românii au talent’, concurenții au încercat să-i impresioneze pe cei patru jurați cu talentele lor. Nici de această dată, Florin Călinescu nu s-a putut abține și a avut anumite ‘derapaje’ la adresa unei vedete din România.

Alina Răducan, o concurentă în vârstă de 38 de ani, care a venit la ‘Românii au talent’ s-a prezentat în fața juraților cu un număr de dans indian, care s-a transformat rapid într-un moment de comedie.

Florin Călinescu a atacat-o pe Iulia Vântur, la ‘Românii au talent’

„V-am pregătit un dans superb, care mie îmi place foarte mult și sper să vă placă și vouă. Este punjabi, un mashup”, a spus Alina înainte de a-și prezenta numărul.

Când a început să danseze, jurații nu prea au fost impresionați, însă au apreciat curajul concurentei de a veni la ‘Românii au talent’. După ce și-a terminat numărul artistic, Florin Călinescu nu a avut rețineri să-i spună că dansează mai bine decât Iulia Vântur.

„Alina, scumpa mea. În primul rând, mă simt așa… scumpa mea, m-ai sensibilizat pentru că, brusc așa, mi-ai adus aminte de Iulia Vântur și dansezi mai bine ca ea, ca să fie foarte clar. Acum, ai obosit. Începutul a fost în forță, în trombă, dar faptul că ai obosit a fost dușmanul tău. Trebuia să ai grijă puțin să fii mai energetică, că restul a fost foarte plăcut, așa, dar față de copiii ăia care se dau peste cap și nu știu ce”, a spus Florin Călinescu, la ‘Românii au talent’.

citește și...