Moment șocant la ‘Românii au Talent’! Florin Călinescu, injurii la adresa unei soliste de muzică populară

03.04.2021, 12:56
Moment șocant la 'Românii au Talent'! Florin Călinescu, injurii la adresa unei soliste de muzică populară
Moment șocant la 'Românii au Talent'! Florin Călinescu, injurii la adresa unei soliste de muzică populară

Vineri seară, 2 aprilie, telespectatorii emisiunii ‘Românii au Talent’ au avut parte de un moment șocant. Florin Călinescu nu s-a putut abține și i-a adus numeroase injurii unei soliste de muzică populară din România. 

Juratul de la ‘Românii au Talent’ a văzut negru în fața ochilor, după ce a citit un articol despre artista Vlăduța Lupău. Florin Călinescu a spus că nu știe cine este vedeta respectivă, spre surprinderea colegilor săi. Nici Alexandra Dinu nu știa cine este solista Vlăduța Lupău, originară din Cluj.

Florin Călinescu, mesaj dur la adresa Vlăduței Lupău

După ce a citit articolul din presă despre Vlăduța Lupău, Florin Călinescu a pornit o avalanșă de insulte la adresa cântăreței de muzică populară, spre șocul Andrei.

Florin Călinescu: Cum e asta, bă? Reacția neașteptată a Vlăduței Lupău după ce Trump a pierdut alegerile în SUA. Cine p**a mea e Vlăduța Lupău?

Alexandra Dinu: Cine e? Și ce reacție a avut?

Smiley: O cântăreață de muzică populară.

Andra: O cântăreață din Cluj, da.

Florin Călinescu: I-auzi: ”În seara asta mă respect, vreau ca să mă simt perfect, băieții să îmi danseze, muzica să mă distreze, beau Red Bull și cu whisky, că așa beau toți prietenii, beau și de nimic nu îmi pasă, că așa e viața mai frumoasă.

Andra: Ce legătură are?

Florin Călinescu: Aaaa, păi înseamnă că eu sunt Hemingway sau Shakespearul p***i mele. Beau că viața-i mai frumoasă…

 

citește și...