VIDEO / Florin Călinescu, reacție fabuloasă la adresa unei concurente de la ‘Românii au talent’. „E pentru prima oară când văd porumbelul păcii”

16.03.2021, 15:41
VIDEO / Florin Călinescu, reacție fabuloasă la adresa unei concurente de la 'Românii au talent'. „E pentru prima oară când văd porumbelul păcii”
Florin Călinescu, reacție fabuloasă la adresa unei concurente de la 'Românii au talent'. „E pentru prima oară când văd porumbelul păcii”

Luni seară, 15 martie, a avut loc o nouă ediție a emisiunii ‘Românii au talent’. O concurentă din Rusia a oferit un moment spectaculos în fața juraților și a stârnit admirație din partea celor prezenți în platou.

Marina Grigoreva, în vârstă de 32 de ani, a reușit să le capteze tututor atenție îmbrăcată într-un body sexy din dantelă.

Florin Călinescu, fascinat de o tânără din Rusia

“Totul a început de la un spectacol de bellydance la care m-a invitat o prietenă. Acolo am văzut o fată care a dansat tango la bară. M-am îndragostit pe loc de acest gen de artă, așa că, preț de un an, am urmat cursuri de pole dance cu o dansatoare de la acel spectacol. Mai târziu am început să predau și eu începătorilor și iată cum am ajuns să fac din asta o meserie.”, a declarat tânăra.

Smiley aproape că ‘a leșinat’ când Marina și-a făcut apariția pe scenă. De asemenea, Florin Călinescu a avut o reacție fabuloasă.

„De mic copil m-am întrebat cum arată porumbelul păcii. E pentru prima oară în viața mea când am văzut porumbelul păcii”, a spus juratul.

Ce salariu are Florin Călinescu

Florin Călinescu este în prezent jurat la ‘Românii au talent’, dar are vechime mare în televiziune. Recent, acesta a participat la emisiunea lui Cătălin Măruță, acolo unde a făcut mărturisiri despre salariile pe care le încasează lunar vedetele postului tv.

”Probabil că eu am cel mai mare salariu. Măi, nu știu cine îl are. Dacă îl are Andreea Esca sau Andra sau eu. Nu știu ce salariu are Andi (Andi Moisescu – n red.) sau Andra sau Andreea. Lucrurile astea sunt confidențiale, nu m-au interesat”, a spus Florin Călinescu, la emisiunea ‘La Măruță’.

citește și...