VIDEO / Confesiunea Ramonei Bădescu. ”Făceam duş cu lumina stinsă pentru că nu îmi suportam corpul”

05.04.2021, 15:08
VIDEO / Confesiunea Ramonei Bădescu. ”Făceam duş cu lumina stinsă pentru că nu îmi suportam corpul”
VIDEO / Confesiunea Ramonei Bădescu. ”Făceam duş cu lumina stinsă pentru că nu îmi suportam corpul”

Ramona Bădescu a făcut dezvăluiri neașteptate. Artista a mărturisit că în urmă cu ani nu era deloc mulțumită de felul în care arăta.

Deși este o femeie frumoasă și sexy, Ramona Bădescu, în vârstă de 52 de ani, a afirmat că în urmă cu ani a avut compelxe legate de felul în care arăta.

„La 20 de ani mă consideram grasă, urâtă, făceam duş cu lumina stinsă pentru că nu îmi suportam corpul. Părinţii mei îmi spuneau că mănânc prea mult… Acum, fac sport, mănânc zarzavaturi, fac yoga, Pilates, ţin să mă hrănesc cu lucruri cât mai naturale”, a afirmat Ramona Bădescu, potrivit click.ro.

Ramona Bădescu se iubește cu un bancher italian

Ramona Bădescu are un băiețel, Ignazio, împreună cu actualul ei partener de viață. Micuțul a venit pe lume în toamna anului 2019. Ramona Bădescu a dezvăluit în cadrul emisiunii moderate de Cristi Brancu, „Exclusiv VIP” de la Prima TV, că bărbatul cu care formează un cuplu de câțiva ani este bancherul și omul de afaceri Fabio Cali.

„Este Săgetător ca și mine, ne leagă foarte multe lucruri, avem multe în comun. Este unic, este omul care nu numai că m-a cucerit, dar continuă în fiecare zi să mă cucerească. Focul nostru este veșnic și cât mai aprins. Mai are momente în care mai pâlpâie, însă apoi izbucnește iarăși. Poate acesta este și secretul unei legături care să dureze mult timp, mai ales că ne-am găsit la o vârstă matură. Am știut că ne-am vrut, știm că ne vrem, suntem persoane legate unul de altul, care nu se vor dezlega niciodată. Cu atât mai mult cu cât ne leagă iubirea pentru Ignazio, care este diamantul cel mai frumos și minunat al vieții noastre”, a declarat Ramona Bădescu.

”Fiul meu e bucățică ruptă din tatăl lui. De la mine a luat rotunjimea feței, dar ochii, fruntea și structura corpului sunt de la tatăl lui. Atunci când îl țin în brațe, am impresia că îl țin în brațe pe tatăl lui când era bebeluș. Ignazio mă ține în formă, nu mai merg la sală, fac sport cu el în parc când îl plimb cu căruciorul și când iesim la plimbare”, a mai spus vedeta.

citește și...