VIDEO / Concurenta cu vioara de la “Românii au talent” care l-a fascinat pe Florin Călinescu. Ce s-a întâmplat când a început să cânte

20.02.2021, 11:52
VIDEO / Concurenta cu vioara de la Românii au talent care l-a fascinat pe Florin Călinescu. Ce s-a întâmplat când a început să cânte
Concurenta cu vioara de la "Românii au talent" care l-a fascinat pe Florin Călinescu. Ce s-a întâmplat când a început să cânte

Vineri seară, 19 februarie, a avut loc o nouă ediție “Românii au talent”, sezonul 11! Raluca Răducanu, o tânără care a cântat la vioară, a reușit să îi impresioneze pe jurați cu numărul ei magnific. 

Tânăra, originară din Ploiești, a purtat o rochie sclipitoare, iar Pavel Bartoș a remarcat-o încă din culise. Bruneta nu a putut trece neobservată nici de Florin Călinescu, care nu și-a mai putut lua ochii de la ea.

Concurenta l-a fascinat pe Florin Călinescu

Îmbrăcată într-o rochie cu numeroase pietre aplicate și pe alocuri transparentă, lăsând să i se dezvăluie un decolteu adânc, Raluca Răducanu a atras toate privirile.

”Dintotdeauna mi-a plăcut să cânt cu vocea, dar tatăl meu a considerat că solistele nu sunt atât de bine tratate şi că nu se pretează ca femeie să fii solistă, drept urmare mi-a interzis în totalitate să cânt cu vocea şi eu cântam pe ascuns, în baie, sub plapumă, pe oriunde apucam, nu mai să nu mă asculte el pentru că nu era ok”. 

Raluca Răducanu a mărturisit că și-a personalizat vioara cu peste 100 de mii de pietre swarovski.

‘M-am asortat cu instrumentul. Poate e un pic bling-bling. Să știți că sunt cristale Swarovski. Este un instrument personalizat de mine…Este o vioară lucrată manual, cu peste 100.000 de pietre Swarovski. Mie mi-a venit ideea. Inițial ea a fost o vioară rece clasică, după care am transformat-o într-o vioară cu cristale”, a spus Raluca Răducanu atunci când s-a prezentat pe scena de la “Românii au talent”.

Raluca Răducanu merge mai departe la “Românii au talent”

Raluca Răducanu a primit 4 de “DA” și a reușit să treacă în etapa următoare a show-ului de talente.

„Nu pot să mă uit la tine, fiindcă străluceşti şi la propriu şi la figurat. Cred că şi marţienii te văd la ora asta. Tu meritai o ediție specială, o seară întreagă. Scumpa mea, ești o bucurie la casa omului, ești cea mai veselă fată pe care eu am văzut-o în 5-6 ani de emisiune aici”, a spus Florin Călinescu când a văzut-o pe tânăra de 29 de ani.

Și Andra a fost impresionată de prezenșa Ralucăi. ”Tu nu mai ai nevoie de niciun Golden Buzz că tu deja ești de aur, ești foarte talentată”, a spus Andra.

citește și...