Andra, criticată dur de Florin Călinescu la ‘Românii au talent’! De ce i-a atras atenția juratul

09.02.2021, 13:56
Andra, criticată dur de Florin Călinescu la 'Românii au talent'! De ce i-a atras atenția juratul
Andra, criticată dur de Florin Călinescu la 'Românii au talent'! De ce i-a atras atenția juratul

Luni seară, 8 februarie, a avut loc cea de-a doua ediție a emisiunii ‘Românii au talent’, sezonul 11. Andra și Florin Călinescu au avut un schimb de replici. Actorul a acuzat-o pe soția lui Măruță că a exagerat la adresa unui concurent.

Florin Călinescu a fost extrem de încântat de un băiat din Craiova, Alexandru Zeta, care a cântat la o vioară electrică.

În plus, juratul de la ‘Românii au talent’ s-a distrat atât de mult în timpul momentului oferit de băiat, încât a scos un teanc de bancnote de 100 de lei și le-a îndreptat către tânăr.

Florin Călinescu, replici acide la adresa Andrei

‘Copilule, ai scos animalul din mine!”, i-a spus juratul concurentului și i-a dat un ‘DA’.
În schimb, Andra nu prea a fost entuziasmată de momentul concurentului și i-a dat un ‘NU’, spre uimirea tuturor. După ce băiatul a ieșit de pe scenă, Florin Călinescu nu a avut rețineri și a ironizat-o pe colega lui, precizându-i că a exagerat.

‘Of, de aia e bine să nu vină femeile neînsoțite. Ai exagerat, nu suntem la audiții pentru filarmonica din Berlin. E un copil. Eeee, îți spun ce i-am zis și lui Petre (Mihai Petre, fost jurat al show-ului, în sezonul trecut, n.r.) hai să nu mai fim așa de elitiști. Când te-ai făcut așa? E primul sezon când ești chiar…’, i-a spus Florin Călinescu Andrei.

Andra a încercat să se apere și a spus că a votat ‘NU’, pentru că momentul lui Alexandru Zeta a fost unul deranjant.

‘La mine este un nu, cu părere de rău, pentru că…. Când calci prea mult accelerația, o dai în extrema cealaltă. Mi s-a părut prea mult, ce poate să fie frumos devine, la un moment dat, deranjant. Îmi pare rău, mă iertați. Nu a auzit nimeni cum a tras de corzi, cum aproape le-a rupt? Așa am simțit eu acum. Am greșit, nu am greșit… așa am simțit’, a spus Andra.

citește și...