Colegii îi fac altar lui Cătălin Scărlătescu în noul sezon ”Chefi la cuțite”. ”Am nevoie și de zi în calendar”

01.09.2020, 12:23
Colegii îi fac altar lui Cătălin Scărlătescu în noul sezon ”Chefi la cuțite”. ”Am nevoie și de zi în calendar”
Colegii îi fac altar lui Cătălin Scărlătescu în noul sezon ”Chefi la cuțite”. ”Am nevoie și de zi în calendar”

Cel de-al optulea sezon ”Chefi la cuțite” marchează o premieră. Chef Cătălin Scărlătescu nu va avea doar statuie în platou, ci și altar.

O icoană care îl înfățișează pe celebrul chef Cătălin Scărlătescu va fi adusă în culise pentru ca toți cei care trec pe acolo să i se poată închina. Pe măsura ce zilele trec, altarul improvizat va avea și lumânări, cădelniță, iar mirosul de tămâie se va împrăștia în tot platoul.

„Am stradă, am statuie, sunt bun național, patrimoniu UNESCO, președintele bucătarilor din Calea Lactee, Barajul Vidraru, Arcul de Triumf… acum am nevoie și de zi în calendar, așa a zis și colegul meu, chef Bontea. Problema mea e că sunt născut de Sfântul Ilie, deci cred că va trebui să facem o modificare”, a povestit chef Cătălin Scărlătescu.

Când începe sezonul 8 al show-ului ”Chefi la cuțite”

Sezonul 8 ”Chefi la cuțite” începe în această toamnă la Antena 1, în data de 7 septembrie 2020 și va fi difuzat trei zile pe săptămână  – luni, marți și miercuri. Show-ul ”Chefi la cuţite” a debutat la Antena 1 în martie 2016.

Dintre cele 7 sezoane de până acum, două au fost câştigate de concurenţi din echipa lui chef Scărlătescu, iar două din echipa lui chef Florin Dumitrescu. Chef Sorin Bontea, care se poate lăuda cu trei sezoane câştigate la ”Chefi la cuţite”, a punctat în acest an şi o victorie la ”Asia Express”, din postura de concurent, alături de Răzvan Fodor.

Care a fost primul job în bucătărie al lui chef Cătălin Scărlătescu

Chef Cătălin Scărlătescu a dezvăluit că primul său job într-o bucătărie a fost într-un hotel din Eforie Sud. Acolo, timp de un an de zile, acesta s-a ocupat să curețe cartofi.

”Am lucrat prima oară la Hotel Flamingo din Eforie Sud, eram un fel de bellboy… Un an de zile am fost și eu șef… șeful cartofilor. Cred că am curățat tone. Pe vremea aia, nu existau cartofi tăiați și congelați, totul se făcea manual. Toamna se achiziționau legumele, se țineau în beci. Ceapa și morcovii se țineau în nisip, ca să se păstreze mai bine”, a povestit chef Cătălin Scărlătescu

 

citește și...