VIDEO / Chef Cătălin Scărlătescu a dat cuțitul de aur unui concurent la ”Chefi la cuțite”. Cine este Alexandru Bădițoaia

05.04.2021, 11:07
VIDEO / Chef Cătălin Scărlătescu a dat cuțitul de aur unui concurent la ”Chefi la cuțite”. Cine este  Alexandru Bădițoaia
VIDEO / Chef Cătălin Scărlătescu a dat cuțitul de aur unui concurent la ”Chefi la cuțite”. Cine este Alexandru Bădițoaia

Chef Cătălin Scărlătescu a acordat cuțitul de aur unui concurent, în audițiile noului sezon al show-ului culinar ”Chefi la cuțite”.

Cel care a primit cuțitul de aur de la chef Cătălin Scărlătescu este Alexandru Bădițoaia. Acesta a venit să-i impresioneze pe cei trei jurați de la ”Chefi la cuțite” un preparat din carne de vită, însă nu orice fel de carne de vită, ci din cea mai scumpă din lume. ”Îmi doresc să ajung în finală, dar trebuie să fie cineva mai avizat care să-mi spună că sunt bun. De asta am venit aici, ca să văd la ce nivel sunt. Am emoții. Eu eram obișnuit să stau acolo, la mine în bucătărie. Ce fac eu aici? Am temeri de chefi, ce vor spune despre mine. Este senzația aia ciudată că nu știi ce îți vor spune. Problema cred că este că vorbesc prea mult. Eu vreau să fac parte din echipa lui chef Cătălin Scărlătescu”, a spus Alexandru Bădițoaia, potrivit spynews.ro.

”Băi, dă-l pe ăla încoace și treci în echipă că eu și-așa aveam unul de dat. Dacă tot vrea la Scărlătescu”, i-a spus c hef Cătălin Scărlătescu concurentului în momentul în care i-a dat cuțitul de aur. ”Vai de viața mea, nu mă gândeam niciodată că o să ajung în show-ul acesta să iau cuțitul de aur și să fiu lider într-o echipă. Este foarte important pentru mine și să-l fac câștigător pe chef Cătălin Scărlătescu și să-i aduc succesul pe care și el îl merită”, a comentat Alexandru Bădițoaia.

Sezonul 9 ”Chefi la cuțite a început în luna februarie

 

În data de 28 februarie 2021, ”Chefi la cuțite” a revenit la Antena 1 cu sezonul numărul 9. Miza este și mai mare sezonul acesta pentru cei trei jurați, chef Sorin Bontea, chef Florin Dumitrescu și chef Cătălin Scărlătescu. Pe lângă mult râvnitul titlu de câștigător al sezonului, e pusă în joc și statuia chef-ului ce își va adjudeca locul 1.

O altă modificare adusă de noul sezon este legată de chefii invitați să jurizeze amuletele pentru care se luptă cei trei jurați în audiții. La final, chefii invitați  să jurizeze amulete vor rămâne și în platou pentru a veni cu o părere în plus vis-à-vis de preparatele concurenților.

La sezon nou, personaje noi se alătură echipei. Speak este noul ajutor al Ginei Pistol, cel care va sta de vorbă cu susținătorii concurenților și le va afla poveștile. De asemenea, Speak va dezvălui în acest sezon tot ce se întâmplă în culise într-o serie de episode speciale, “Speak @ cuțite”, difuzate exclusiv pe a1.ro la finalul fiecărei ediții difuzate pe TV.

citește și...