Când începe ”Chefi la cuțite” sezonul 9

23.02.2021, 15:14
Când începe ”Chefi la cuțite” sezonul 9
Când începe ”Chefi la cuțite” sezonul 9

S-a aflat când începe sezonul 9 al show-ului culinar ”Chefi la cuțite”, de la Antena 1.

Premiera celui de-al nouălea sezon al emisiunii ”Chefi la cuțite”  va avea loc duminică, 28 februarie, la ora 20:00, anunță a1.ro. Sezonul 9 al show-ului culinar ” Chefi la cuțite” va putea fi urmărit duminica de la ora 20:00 și luni și marți de la ora 20:30, la Antena 1.

Debutul filmărilor pentru noul sezon a fost plin de surprize pentru Gina Pistol, moderatoarea emisiunii. Pentru a avea grijă de ea, chefii – Cătălin Scărlătescu, Sorin Bontea și Florin Dumitrescu – i-au pregătit o cameră specială, amenajată fix pe gustul ei, unde să se poată odihni și de unde să privească tot ce se întâmplă cu concurenții. “Chefii au fost deosebit de drăguți, nu mă așteptam la o asemenea surpriză și îmi dau seama că noi chiar am ajuns o familie”, a spus Gina Pistol.

Speak, co-prezentator alături de Gina Pistol la ”Chefi la cuțite”

Cântărețul Speak va fi co-prezentatorul emisiunii ”Chefi la cuțite”, alături de Gina Pistol. Acesta a explicat ce rol va avea la show-ul culinar de la Antena 1.

“Rolul meu va fi acela de a sta alături de sustinători atunci când concurenții intră la jurizare și uneori de a-i întâmpina pe cei care urmează să meargă la bancurile de lucru. Am stat mult de vorbă cu Gina, mi-a povestit în detaliu cum se desfășoară lucrurile, mi-a zis că voi cunoaște foarte multe povești, că voi simți emoțiile concurenților și că toată experiența va fi ceva surprinzător. A avut dreptate, pentru că deja se întâmplă asta, iar mie îmi place foarte mult”, a declarat Speak.

”Eu sunt tare curios din fire, așa că întrebările pe care le adresez oamenilor sunt cât se poate de naturale, atât de naturale încât îi surprind și pe ei”, a mai spus artistul.

citește și...