VIDEO / Chef Florin Dumitrescu a dat cuțitul de aur la ”Chefi la cuțite”. Cine este concurentul care l-a impresionat

29.03.2021, 11:13
VIDEO / Chef Florin Dumitrescu a dat cuțitul de aur la ”Chefi la cuțite”. Cine este concurentul care l-a impresionat
Chef Florin Dumitrescu a dat cuțitul de aur la ”Chefi la cuțite”. Cine este concurentul care l-a impresionat

Chef Florin Dumitrescu a dat cuțitul de aur la emisiunea ”Chefi la cuțite”, de la Antena 1.

Concurentul care l-a impresionat pe chef Florin Dumitrescu în acest sezon la ”Chefi la cuțite se numește Ștefan Borleanu. ”Sunt din Vâlcea, dar de șapte ani locuiesc în București… M-am apucat de gătit în 2017. M-am hotărât să urmez un curs de bucătari. Când am ajuns la București, la 19 ani, m-am înscris la Facultatea de construcții. Tatăl meu fiind inginer, am zis să îi urmez meseria. Atunci când trebuia să trec în anul 4 de facultate am zis să mă gânesc la un plan B. Am zis că îmi place bucătăria, hai să mă apuc să gătesc. Și implicarea mea a fost mare și datorită acestui lucru am și progresat mult. După am intrat în diferite restaurante din București, după care m-am gândit să termin facultatea. Însă, după două-trei luni mi-am dat seama că nu e ceea ce îmi place și că mie chiar îmi place bucătăria și că asta vreau să fac de acum înainte”, a povestit Ștefan Borleanu.

”Ştefan, cuțitul de aur sezonul 9! Bine ai venit @borleanu.stefan în acest club select ?”, a scris chef Florin Dumitrescu în mediul online după ce i-a dat cuțitul de aur lui Ștefan.

Sezonul 9 ”Chefi la cuțite a început în luna februarie

În data de 28 februarie 2021, ”Chefi la cuțite” a revenit la Antena 1 cu sezonul numărul 9. Miza este și mai mare sezonul acesta pentru cei trei jurați, chef Sorin Bontea, chef Florin Dumitrescu și chef Cătălin Scărlătescu. Pe lângă mult râvnitul titlu de câștigător al sezonului, e pusă în joc și statuia chef-ului ce își va adjudeca locul 1.

O altă modificare adusă de noul sezon este legată de chefii invitați să jurizeze amuletele pentru care se luptă cei trei jurați în audiții. La final, chefii invitați  să jurizeze amulete vor rămâne și în platou pentru a veni cu o părere în plus vis-à-vis de preparatele concurenților.

La sezon nou, personaje noi se alătură echipei. Speak este noul ajutor al Ginei Pistol, cel care va sta de vorbă cu susținătorii concurenților și le va afla poveștile. De asemenea, Speak va dezvălui în acest sezon tot ce se întâmplă în culise într-o serie de episode speciale, “Speak @ cuțite”, difuzate exclusiv pe a1.ro la finalul fiecărei ediții difuzate pe TV.

citește și...