VIDEO / Cea mai sexy concurentă de la ”Chefi la cuțite”. Cum și-a făcut apariția la concurs

28.10.2020, 11:49
VIDEO / Cea mai sexy concurentă de la ”Chefi la cuțite”. Cum și-a făcut apariția la concurs
VIDEO / Cea mai sexy concurentă de la ”Chefi la cuțite”. Cum și-a făcut apariția la concurs

Ștefania Costache a fost una dintre cele mai provocatoare apariții din acest sezon de la emisiunea ”Chefi la cuțite”, difuzată de postul de televiziune Antena 1.

Ștefania Costache, cunoscută publicului și ca Lolrelai, a decis să participe în sezonul 8 al emisiunii „Chefi la cuțite”. Aceasta a avut o apariție extrem de provocatoare. Ștefania a purtat o ținută extrem de sexy, o fustă foarte scurtă și o bluză foarte decoltată, care i-a scos în evidență bustul impresionant.

Aceasta a decis să pregătească o rețetă inedită de caș crocant cu carpaccio de sfeclă roșie pe pat de valeriană cu cremă de hrean, un preparat cu care a sperat să obțină un vot bun din partea celor trei jurați ai emisiunii „Chefi la cuțite”. Îmbrăcată în ținuta extrem de provocatoare ce a lăsat multe la vedere, concurenta a dezvăluit că a venit la emisiunea „Chefi la cuțite” ca să demonstreze că se pricepe și la gătit, dincolo de faptul că arată extrem de bine.

Ștefania Costache: ”Costumul de pe mine e venit ca să salveze situația”

Ștefania Costache este absolventă a Facultății de Jurnalism și a vrut să se facă actriță. Potrivit spynews.ro, aceasta are un blog de 17 ani. „Indiferent de cât de bun era textul, dacă nu avea și o poză care să vândă, era mult mai puțin accesat. Ulterior am observat că o poză sexy strânge de 10 ori mai mult decât un text foarte bun”, a spus ea.

Concurenta de la ”Chefi la cuțite” a explicat și d ce a ales costumul provocator cu care a apărut în fața celor trei jurați de la emisiune.

„Costumul de pe mine e venit ca să salveze situația în cazul în care nu mă pricep foarte bine. Consider că absolut orice femeie care se afișează așa în bucătărie va beneficia de ajutor. Aspectul este una dintre chestiile pe care mă bazez în momentul de față. Am 35 de ani, nu știu cât o să mă mai țină, vreau să mă bucur de cât natura îmi dă voie”, a afirmat Ștefania Costache.

citește și...