FOTO / Adriana Trandafir vine în platoul ”Chefi la cuțite”. Cu ce preparat încearcă să-i impresioneze pe jurați

26.10.2020, 15:18
FOTO / Adriana Trandafir vine în platoul ”Chefi la cuțite”. Cu ce preparat încearcă să-i impresioneze pe jurați
FOTO / Adriana Trandafir vine în platoul ”Chefi la cuțite”. Cu ce preparat încearcă să-i impresioneze pe jurați

Actrița Adriana Trandafir vine la emisiunea ”Chefi la cuțite”, unde încearcă să-i iompresioneze pe cei trei jurați cu un preparat care să le amintească acestora de copilărie.

Luni seara începe ultima săptămână a degustărilor pe nevăzute de la emisiunea ”Chefi la cuțite”. Chefii mai au foarte puțin până își vor face echipele cu care pornesc în lupta pentru marele premiu din sezonul 8. Cele trei amulete rămase în joc vin și cu o mare surpriză. Farfuriile pe care le pregătesc vor fi jurizate chiar de ei.


Șirul invitațiilor speciali continuă la show-ul culinar ”Chefi la cuțite”. Actrița Adriana Trandafir vine să pregătească o ciorbă de lobodă cu mămăligă, care să le amintească chefilor de copilărie. Cu vădite emoții, artista mărturisește că participarea la emisiune este un lucru foarte serios pentru ea, și-a gândit atent preparatul și își dorește ca acesta să fie pe placul celor trei jurați.

”Chefi la cuțite”, la sezonul opt

Sezonul 8 ”Chefi la cuțite” a început în această toamnă la Antena 1. Show-ul culinar ”Chefi la cuţite” a debutat la postul de televiziune Antena 1 în martie 2016.

Dintre cele 7 sezoane ale emisiunii ”Chefi la cuțite” de până acum, două au fost câştigate de concurenţi din echipa lui chef Cătălin Scărlătescu, iar două din echipa lui chef Florin Dumitrescu.

Chef Sorin Bontea, care se poate lăuda cu trei sezoane câştigate la ”Chefi la cuţite”, a punctat în acest an şi o victorie la ”Asia Express”, din postura de concurent, alături de Răzvan Fodor.

Gina Pistol, printre primii care vin la filmările pentru ”Chefi la cuțite”

Gina Pistol moderează de ani buni emisiunea ”Chefi la cuțite”.

Un amănunt mai puțin cunoscut despre Gina Pistol este că aceasta este printre primii care vin la platourile de filmare, odată cu femeile care se ocupă de curățenie.

”Eu ajung de fiecare dată odată cu doamnele de la curățenie. Dimineața mă trezesc, fac un duș, sar în niște haine super comode și vin la filmare. Pentru că sunt de ani de zile în industria asta, îmi fac singură părul și machiajul.

Steluța și Lăcrămioară, fetele noastre de la hair și make-up, mă ajută la părțile mai complicate”, a povestit Gina Pistol.

citește și...