FOTO / Altă ipostază super provocatoare cu Anna Lesko. Acoperită doar de o pernă!

15.10.2020, 09:44

Cântăreața Anna Lesko s-a fotografiat din nou într-o ipostază mai mult decât provocatoare. Vedeta a apărut acoperită doar de o pernă.

Anna Lesko știe cum să-și incite admiratorii de pe rețelele de socializare, Artista s-a fotografiat dezbrăcată, acoperind zonele intime cu o pernă. Apariția artistei a provocat un val de reacții în mediul online, așa cum era de așteptat.

”Bravo, Ana, te-ai îmbrăcat splendid”, ”A ieșit cu perna la aerisit. Este o femeie de milioane din toate punctele de vedere”, ”Mi-ar plăcea să fiu înlocuitorul pernei tale”, ”Eștii o femeie superbă”, ”Ești o frumoasă și să știi că nu oricine are curajul tău”, ”Ești atât de frumoasă și de cunoscută, de ce trebuie să te expui așa de des dezbăcată?”, ”Cea mai frumoasă”, ”Bine că nu ai scăpat perna”, ”O femeie cinstită nu are nimic de4 ascuns”, ”Dacă faci poze dezbrăcată ne dăm seama că nu ai dormit singură”, sunt doar câteva dintre comentariile fanilor la postarea făcută de Anna Lesko.

Anna Lesko nu crede în căsătorie

Anna Lesko este mamă singură. Fiul ei, Adam, a venit pe lume din povestea de dragoste pe care vedeta a trăit-o cu Adrian Neniță, alias DJ Vinnie, de care artista s-a separat. Anna Lesko, care în prezent este concurentă la show-ul ”Ferma”, nu a fost niciodată măritată. De altfel, într-un interviu pe care l-a acordat revistei Viva, artista a mărturisit că nu a fost niciodată adepta căsătoriei.

”N-am crezut niciodată în mariaj. Mi se pare așa o instituție perimată. Înainte avea un scop, familiile își protejau averile. Câtă vreme nu există respect și partenerii nu mai privesc în aceeași direcție, nu mai are rost relația.

Eu nu am fost niciodată acea persoană care visa prințul pe cal alb, rochie superbă de mireasă. Nici vorbă. Eu am crezut și cred în continuare în respect, oamenii să se iubească, să fie acel „foc”. Rețeta este cum să întreții o relație. Așa, în teorie, aș putea să vorbesc până mâine, dar practic e mai greu”, a afirmat vedeta.

citește și...