VIDEO / Ce spune Feli Donose despre ”Vocea României” și relația cu Smiley. ”Mi-a schimbat viața”

29.06.2021, 17:05
VIDEO / Ce spune Feli Donose despre ”Vocea României” și relația cu Smiley. ”Mi-a schimbat viața”
VIDEO / Ce spune Feli Donose despre ”Vocea României” și relația cu Smiley. ”Mi-a schimbat viața”

Cântăreața Feli Donose și-a amintit de perioada în care a participat la emisiunea ”Vocea României”, de la postul de televiziune Pro TV. Acesta a explicat ce a însemnat participarea la show-ul respectiv pentru ea. În plus, Deli Donose a făcut declarații și despre relația pe care o are cu binecunoscutul Smiley.

Feli Donose a participat la emisiunea ”Vocea României”, de la Pro TV, în anul 2012. Artista a impresionat atunci cu calitățile sale vocale.

Cântăreața a făcut parte atunci din echipa antrenată de Marius Moga, însă ulterior între ea și Smiley s-a creat o relație de prietenie.


Ce spune Feli Donose despre ”Vocea României” și relația cu Smiley. ”Este unul dintre puținii oameni cu care artistic am o chimie imensă”

””Vocea României”, cu siguranță, mi-a schimbat viața. Știam că muzica e misiunea mea. Cumva mereu am simțit că muzica e drumul meu. M-am gândit că e doar o chestiune de timp până când poveștile mele vor ajunge la urechile voastre, ale celor care rezonează cu muzica și mesajele mele”, a declarat Feli Donose pentru revista Viva.

Artista a avut numai cuvinte de laudă la adresa lui Smiley: ”Smiley este fratele meu din alte vieți. Este unul dintre puținii oameni cu care artistic am o chimie imensă. El este unul dintre oamenii pe care îi prețuiesc și respect foarte mult. E un om foarte bun. My kind of human”.

Feli Donose formează un cuplu cu Cătălin și are o fetiță

Feli Donose formează un cuplu cu Cătălin. Cei doi au împreună o fetiță care se numește Nora Luna.

Cântăreața a dat detalii, în cadrul unui interviu pentru revista Viva, despre povestea de dragoste dintre ei și partenerul ei de viață.

Feli Donose a povestit că l-a cunoscut pe Cătălin, partenerul ei de viață, la o nuntă la care a fost invitată să cânte. Artista a afirmat că a știut că el va fi tatăl copilului ei. ”Pe Cătă l-am cunoscut la o nuntă a care am fost invitată să cânt. De acolo am devenit prieteni, iar câteva luni mai târziu deveneam părinții Norei Luna. De menționat faptul că, iubindu-ne, deja a venit și ea. Și ca să îți răspund și la următoarea întrebare… Nu. Nu a fost dragoste la prima vedere! A fost sentiment de apartenență la prima vedere. Am știut că el o să fie tatăl copilului meu”, a spus artista.

citește și...