VIDEO / Ce sfaturi a primit Iulia Vântur de la Salman Khan. Ce i-a spus ca să aibă succes la Bollywood

27.05.2021, 11:09
VIDEO / Ce sfaturi a primit Iulia Vântur de la Salman Khan. Ce i-a spus ca să aibă succes la Bollywood
VIDEO / Ce sfaturi a primit Iulia Vântur de la Salman Khan. Ce i-a spus ca să aibă succes la Bollywood

Iulia Vântur a mărturisit că iubitul ei, starul bollywoodian Salman Khan i-a dat sfaturi prețioase în ceea ce privește cariera ei.

Vedeta de televiziune Iulia Vântur este stabilită de câțiva ani în India, țara de origine a iubitului ei, starul bollywoodian Salman Khan. În India, Iulia Vântur a reușit să își facă o carieră în showbiz. Într-un interviu pentru click.ro, Iulia Vântur a fost întrebată dacă a primit sfaturi de la Salman Khan în ceea ce privește succesul la Bollywood. ”Da, să muncesc foarte mult și să fiu cea mai bună versiune a mea”, a spus ea. Despre colaborarea profesională cu Salman Khan, ea a afirmat: ”Suntem pe același vibe creativ”.

”Nu mi-am imaginat că voi ajunge să cânt și mai ales în India, însă viața aduce provocări, ce se pot transforma în daruri, dacă avem curaj să le primim”, a mai declarat Iulia Vântur.


Iulia Vântur, despre cea mai recentă melodie a sa

Iulia Vântur se bucură de mare succes în India. Fosta prezentatoare de televiziune a lansat un nou single, ”Seeti Maar”, iar în videoclipul piesei apar Salman Khan și o îndrăgită actriță din India. Piesa face parte de pe coloana sonoră a celui mai nou film în care joacă Salman Khan.

”Toată experiența mea muzicală în India a fost o surpriză plăcută, a fost mâna destinului, nu am niciun dubiu. Așa a fost și cu piesa “Seeti maar”, și cu piesa “Zoom zoom”, amândouă de pe coalana sonoră a filmului “Radhe”. Sunt recunoscătoare că oamenii din India m-au acceptat, că anumiți oameni din industrie au crezut în mine, în vocea mea, au văzut pontential și mi-au oferit oportunitatea de a mă bucura de un dar atât de frumos: muzica. Sunt fericită să am muzica în viața mea, în acest fel. Nici aici nu a fost ușor, sunt ani de muncă deja în spate, ani în care a trebuit să conving publicul că merit să fiu acolo”, a declarat Iulia Vântur pentru sursa mai sus-menționată.

”Eu cânt două piese de pe coloana sonoră a filmului. Este visul oricărui cântăreț să aibă piese în filme de blockbuster, pentru că acelea au șanse să devină super hituri. Cultura, industria muzicală de la Bollywood funcționează ușor diferit. Filmele indiene se promovează cu ajutorul cântecelor. Succesul unui film depinde foarte mult și de muzica din film. Practic funcționează pe alocuri ca filmele musical, însă actorii nu cânta ei înșiși, de cele mai multe ori. De asta există cântăreții, care la rândul lor, atrag audiență, cu vocile lor”, a adăugat ea.

citește și...