Iulia Vântur dă detalii despre viața ei din India. ”Sunt norocoasă că am rămas blocată la casa de vacanță”

25.06.2020, 09:44
Iulia Vântur dă detalii despre viața ei din India. ”Sunt norocoasă că am rămas blocată la casa de vacanță”
Iulia Vântur dă detalii despre viața ei din India. ”Sunt norocoasă că am rămas blocată la casa de vacanță”

Vedeta de televiziune Iulia Vântur a explicat care este viața ei în India. Aceasta a explicat cu ce își ocupă timpul și ce a făcut de când s-a aflat în izolare.

Iulia Vântur este stabilită în India, țara iubitului ei – starul bollywoodian Salman Khan, de mai mulți ani. Pandemia de coronavirus a prins-o pe vedetă la ferma lui Salman Khan.

”Sunt de 3 luni jumătate în izolare deja. Am trecut prin multe stări. Inițial m-a încântat ideea de a avea 2 săptămâni libere, să fac tot ce nu reușeam pentru că nu aveam destul timp. Eram foarte pornită să văd filme multe, să citesc mult, să învăț lucruri noi. Nu am reușit să văd decât 5 filme în atâtea luni. După 2 săptămâni, nu am mai numărat zilele, am luat fiecare zi așa cum venea, acceptând că totul are un motiv și o lecție. Am învățat foarte multe despre mine în izolare”, a declarat vedeta pentru click.ro.

Fosta prezentatoare de televiziune a explicat și cu și-a ocupat timpul în această perioadă.

”După 3 luni și jumătate de izolare pot spune că nici acum nu-mi ajunge timpul să fac tot ce îmi doresc, zilele se scurg repede pentru că nu sunt singură în izolare. Fac cardio, sală, yoga, streching, kickboxing, merg cu bicicleta, fac echitație și destul de multă mișcare în aer liber. Sunt norocoasă că am rămas “blocată” la casa de vacanță, unde mă bucur de natură, de aer curat și sunt mult mai ferită de pericolul de a contacta virusul”, a adăugat ea.

Ce spune despre Salman Khan

Iulia Vântur a vorbit și despre iubitul ei, starul bollywoodian Salman Khan.

”Un om special care s-a dăruit oamenilor. El este descrierea perfectă a Fundației “Being human”, prin care ajută milioane de oameni în nevoie”, a declarat vedeta.

Întrebată care este cel mai important lucru pe care l-a învâțat de la acesta, ea a răspuns:

”Să muncesc până când devin cea mai bună variantă a mea”.

Iulia Vântur a explicat și cum, într-o intervenție la TV în care era în direct prin Skype, a apărut și iubitul ei, Salman Khan.

”El a premeditat-o, știa că sunt în direct cu foștii colegi, a vrut să spună “hello”, însă m-a luat prin surprindere”, a dezvăluit vedeta.

citește și...