VIDEO / Iulia Vântur, super succes în India. Melodia cântată de ea are milioane de vizualizări

05.05.2021, 10:54
VIDEO / Iulia Vântur, super succes în India. Melodia cântată de ea are milioane de vizualizări
VIDEO / Iulia Vântur, super succes în India. Melodia câtată de ea are milioane de vizualizări

Iulia Vântur se bucură de foarte mare succes cu cea mai recentă melodie pe care a lansat-o în India. Vedeta nu apare în videoclipul piesei, însă apare iubitul ei, starul bollywoodian Salman Khan.

Iulia Vântur se bucură de mare succes în India. Fosta prezentatoare de televiziune a lansat un nou single, ”Seeti Maar”, iar în videoclipul piesei apar Salman Khan și o îndrăgită actriță din India. Piesa face parte de pe coloana sonoră a celui mai nou film în care joacă Salman Khan. Videoclipul piesei interpreetate de Iulia Vântur a adunat peste 90 de milioane de vizualizări pe YouTube. ”Am lansat deja noua piesă din film. Se numește Seeti Maar și a făcut bine. De 6 zile a făcut 80 de milioane de vizualizări deja. Mă uit cum crește și nu se oprește. Piesa e din noul film al lui Salman Khan care urmează să se lanseze săptămâna viitoare”, a spus Iulia Vântur la emisiunea ”La Măruță”, de la Pro TV.

”Eu cânt piesa, dar nu sunt în videoclip pentru că melodiile din filmele de la Bollywood sunt promovate de actorii din film. Actorii sunt în situațiile reprezentate în cântecul respectiv. Da, eu cânt. Și mai am o piesă în același film. Tocmai s-a lansat albumul astăzi, chiar înainte să intru în emisiune. Am două piese acolo și mă bucur”, a completat ea.

Ce spune Iulia Vântur despre căsătorie

Vedeta de televiziune Iulia Vântur este stabilită de câțiva ani în India, țara de origine a iubitului ei, starul bollywoodian Salman Khan. Iulia Vântur este întrebată adeseori despre o eventuală căsătorie. În cadrul unui interviu, vedeta a făcut declarații în acest sens.

”O doamne, această întrebare continuă și continuă. La un moment dat mi s-a pus pe repet. Cred că este mai important ceea ce simt oamenii unul față de celălalt. Să petrecem timp împreună este mai important decât orice alt lucru. Chiar și părinții mei m-au întrebat: ”Când te vei mărita?” Iar eu i-am spus mamei mele: ”Mamă, vrei să fiu fericită sau doar căsătorită?” Pentru că doar căsătorită, doar așa, pot să fiu și mâine. Atunci a fost ultima dată când mama m-a întrebat despre căsătorie”, a spus Iulia Vântur.

”Cred că este mult mai important să stai lângă cineva și ce simți. Este mai important să îți petreci viața lângă cineva decât acele acte sau alte lucruri”, a adăugat ea.

citește și...