VIDEO / Ce melodie i-a dedicat Brigitte Pastramă fiului ei. A primit numai reacții negative de la internauți

25.06.2020, 12:22
VIDEO / Ce melodie i-a dedicat Brigitte Pastramă fiului ei. A primit numai reacții negative de la internauți
VIDEO / Ce melodie i-a dedicat Brigitte Pastramă fiului ei. A primit numai reacții negative de la internauți

Brigitte Pastramă, care este în scandal cu fiul său, Robert Sfăt, i-a făcut o dedicație muzicală acestuia pe contul ei de socializare.

Melodia pe care Brigitte Pastramă i-a dedicat-o fiului ei, Robert,. în vârstă de 19 ani, se numește ”Suflet de mamă” și este interpretată de trupa MB&C.

”Pentru Robert Sfăt”, a ținut să precizeze Brigitte Pastramă.

Ce spun versurile melodiei

Versurile melodiei vorbesc despre o mamă care este neglijată de fiul ei și care moare în timp ce acesta este la o petrecere cu prietenii.

“Într-un colț al lumii undeva departe, O mamă și cu fiul ei nedespărțiți nici chiar de moarte, Oameni simpli și modești se rugau mereu…Cu credința mult prea multă doar la Dumnezeu. Copilul era blând, dulce și cuminte, El ascultă de mama și de-nvățăminte, Mama-l sfătuia să nu îi fie teamă, Să ajungă om de seamă, el să fie însemnat…

Timpul a trecut, fiul a crescut, Uită de trecut, mama ar fi vrut… Să rămână așa… Să fie același fiu pe care îl avea. El însă se schimbă și devine tot mai rău, Uită de credință, uită tot trecutul sau, Crede că-i mai bine cu prietenii în lume… Uită tot ce-i bun și chiar al mamei sale nume”, sunt o parte din versurile melodiei respective, potrivit wowbiz.ro.

Fanii au reacționat dur la adresa lui Brigitte

După ce Brigitte Pastramă a postat melodia în mediul online, internauții au reacționat negativ la adresa vedetei.

”Știi ce e ăla suflet?”, ”Când te-ai despărțit de Ilie Năstase ai spus că Robert a rămas la el în casă pentru că se înțelegeau bine. Acum spui că te-ai despărțit de Ilie Năstase din cauza lui Robert, că se droga și erați mereu chemați la poliție. Dă-i lui Robert averea care i se cuvine de la tatăl lui și lasă-l în pace. Nu te mai folosi de el!”, ”Să-ți fie rușine pentru felul ieftin în care te expui și cum îți tratezi copilul”, ”E un băiat bun… cred ca vrea doar sa isi trăiască tinerețea făcând ce îi place”, ”Ai greșit ca mamă si ăsta este rezultatul, din păcate. Cel mai grav este că încă continui să greșești! Copilul tău trece prin perioade delicate la vârsta asta și e normal. Arată-i iubire, dragoste. El este important, nu relațiile din viața ta. El e pe primul loc în viața ta…”, ”O mamă nu face ce faci tu…”, ”Pentru toți bărbații din lume, nu își abandona copiii”, i-au scris internbauții lui Brigitte Pastramă.

Scandal teribil între mamă și fiu

Brigitte Pastramă  a fost jefuită de propriul fiu și de prietenii acestuia. Tinerii au intrat peste ea în casă, noaptea târziu, și i-au luat mai multe obiecte de valoare. Mai mult, Robert i-a furat mașina, pe care a și distrus-o. Vedeta a apelat la ajutotul autorităților. Ea a cerut ordin de restricție după incidentul care a avut duminică noapte. Ulterior, Brigitte Sfăt a afirmat că a fost agresată și a ajuns la spital, pe perfuzii. Robert Sfăt a prezentat varianta sa în scandalul cu mama sa, afirmând ci aceasta a fost cea care l-a agresat.

citește și...