VIDEO / Ce mai face Mihai Chițu, câștigătorul de la ”Vocea României” din 2013. Cu cine se iubește și ce planuri are

07.12.2020, 11:19
VIDEO / Ce mai face Mihai Chițu, câștigătorul de la ”Vocea României” din 2013. Cu cine se iubește și ce planuri are
VIDEO / Ce mai face Mihai Chițu, câștigătorul de la ”Vocea României” din 2013. Cu cine se iubește și ce planuri are

Mihai Chițu, fost căștigător la concursul ”Vocea României”, a fost prezent la o emisiune de televiziune, unde a vorbit despre viața și cariera sa în prezent.

Mihai Chițu a căștigat show-ul ”Vocea României” în anul 2013. Acesta a făcut parte din echipa antrenată de Horia Brenciu. Mihai Chițu a fost prezent la emisiunea ”Vorbește lumea”, de la postul de televiziune Pro TV, unde a făcut dezvăluiri despre viața sa în prezent. Acesta nu a venit singur, ci însoțit de actuala sa iubită, Andra Petcu, pe care a și cerut-o în căsătorie. Anul acesta era programată și nunta. Pandemia le-a stricat însă planurile, iar marele eveniment va avea cel mai probabil anul viitor.

“S-a întâmplat de ziua ei. Eram în oraș, într-un club, într-un cerc restrâns de prieteni. Și cred eu că am surprins-o. A fost o cerere simplă, frumoasă”, a mărturisit artistul, care se iubește de șapte ani cu frumoasa brunetă.

Cum a fost anul acesta pentru Mihai Chițu


”Facem bine, încercăm să ștergem anul ăsta din memorie… Am descopeit lucruri noi în această perioadă. Mie îmi place să fac diverse chestii handmade. Am și gătit… N-am mai putut face ceea ce îmi place cel mai mult și asta dăunează mult sufletului. În rest, familia e sănătoasă…”, a spus Mihai Chițu.

”Mihai s-a apucat să compună, scoate piese. Având în vedere că am tot stat în casă și-a dedicat tot timpul…Au fost zile și zile, cine zice că nu se ceartă minte”, a spus și Andra Petcu, iubita lui Mihai Chițu.

Ultima ediție a fost câștigată de Dragoș Moldovan

Dragoș Moldovan, cel care a câștigat ultima ediție a concursului ”Vocea României”, de la Pro TV, a dezvăluit ce a făcut cu banii pe care i-a încasat după în încheierea competiției. Într-un interviu pe care l-a acordat pentru revista Unica, Dragoș Moldovan a explicat ce a făcut cu suma câștigată la ”Vocea României”, 100.000 de euro. Tânărul a declarat că o parte din bani i-a investit în instrumente și în muzică, iar „de restul mi-am cumpărat un apartament în Timișoara”.

Dragoș Moldovan, cel care a câștigat Vocea României 2019, a făcut parte din echipa antrenată de Tudor Chirilă. Pe locul 2 s-a clasat Andi Țolea (echipa Smiley). Podiumul a fost completat de Jasmina Răsădean (echipa Irina Rimes). Pe ultimul loc s-a clasat Elena Bozian (echipa Horia Brenciu). Tudor Chirilă a obținut al patrulea succes ca antrenor, după Tiberiu Albu (2014), Cristina Bălan (2015) și Teodora Buciu (2016).

citește și...