VIDEO / Ce a pățit Paula Seling la filmările unui videoclip. ”Azi nu mai eram aici…”

09.04.2022, 14:34
VIDEO / Ce a pățit Paula Seling la filmările unui videoclip. ”Azi nu mai eram aici...”
VIDEO / Ce a pățit Paula Seling la filmările unui videoclip. ”Azi nu mai eram aici...”

Cântăreața Paula Seling, în vârstă de 43 de ani, și-a amintit de un incident pe care l-a aavut în urmă cu ani, la filmările pentru un videoclip. Aceasta a fost la un pas de tragedie. ”Nu știu ce inspirație a avut celalalt coleg care s-a aruncat spre el și l-a prins, în ultimul moment. Azi nu mai eram aici…”, a povestit vedeta pe contul său de socializare.

Paula Seling a dezvăluit prin ce a trecut, în urmă cu an,  la filmările videoclipului ”Serile verii”.

Artista a filmat în piscină și la un moment dat a fost la un pas de tragedie.

Ce a pățit Paula Seling la filmările unui videoclip. ”Eram în piscină, filmând, când unul dintre băieții de la producție s-a împiedicat de un cablu, iar reflectorul de mare putere s-a înclinat spre suprafață apei”

”Poza asta e din anul 2001. Abia începusem să mă entuziasmez la gândul că viitorul meu ar putea să fie legat de muzică. Până atunci era clar că trebuia să am “o meserie serioasă”, iar asta cu cântatul să fie, cumva, pe lângă”, a povestit Paula Seling în mediul online.

”Clipul piesei “Serile verii” s-a filmat la piscina unui hotel din București, noaptea. Eram în piscină, filmând, când unul dintre băieții de la producție s-a împiedicat de un cablu, iar reflectorul de mare putere s-a înclinat spre suprafață apei. Nu știu ce inspirație a avut celălalt coleg care s-a aruncat spre el și l-a prins, în ultimul moment. Azi nu mai eram aici…”, a completat artista pe contul ei de pe o rețea de socializare.

Paula Seling este căsătorită cu Radu Bucura

Paula Seling s-a născut pe 25 decembrie 1978 în Baia Mare. A absolvit Colegiul „Gheorghe Șincai” din Baia Mare în 1997, iar apoi Școala Superioară de Jurnalistică din București. A studiat canto și pian. Împreună cu interpretul Ovi, Paula Seling a reprezentat România la Eurovision 2010, unde au ocupat locul 3, și la Eurovision 2014, unde s-au clasat pe poziția a 12-a. În plan personal, Paula Seling este căsătorită cu Radu Bucura din anul 2005. Într-un interviu pentru okmagazine.ro, Paula Seling a povestit cum a început relația ei cu Radu Bucura.

”Prima dată m-am îndrăgostit de cel ce urma să îmi devină soţ după nouă ani. Aveam 16 ani, ne-am cunoscut la Năvodari şi am păstrat o poză cu el în ghiozdan. Îi scriam scrisori la care nu prea răspundea. La 18 ani am făcut autostopul pentru el. Tot nu a răspuns. M-a sunat după nouă ani. Apoi, o săptămână şi jumătate mai târziu, ne-am căsătorit, a declarat Paula Seling.

citește și...