VIDEO / Ce a făcut Marian Nistor în pandemie. ”M-a ajutat într-un fel”

20.06.2021, 13:17
VIDEO / Ce a făcut Marian Nistor în pandemie. ”M-a ajutat într-un fel”
Ce a făcut Marian Nistor în pandemie. ”M-a ajutat într-un fel”

Marian Nistor, cunoscut de la trupa Savoy, a explicat cum ce s-a ocupart în peruioada pandemiei de coronavirus.

Marian Nistor, în vârstă de 78 de ani, a acordat un interviu pentru click.ro, în care a vorbit despre cum a trăit izolarea în perioada pandemiei de coronavirus. Artistul și soția sa, Dorina Paraschiv, s-au retras la țară, în localitatea Axintele. Marian Nistor a afirmat că a scris 240 de melodii într-un an. “Pandemia m-a ajutat într-un fel. Am scris 240 de melodii într-un an de zile. Nici nu apuc să le lansez. Plus ce aveam înainte, un pogon de piese. Tot răul spre bine. Noi pe pandemie am stat la țară și am fost mai liniștiți. Trecea un om la 10 minute. Aici este refugiul nostru, căsuța e de vis, e locul în care s-a născut soția mea, localitatea Axintele din Județul Ialomița, sub un deal, bine așezată. Tot să scrii, tot să imprimi”, a declarat artistul.


”Am o soție extraordinară, care mă susține, continui cu ea ce am făcut cu Savoy. Am la piese de îmi permit să dau și la alți soliști. Am o paletă bogată. După pandemie poate răsare soarele și în România noastră. Vorba melodiei mele, ”Ne-ar trebui 1000 de ani să reclădim…”. Abia așteptăm să mai cântăm în cluburi, unde numai tineret vine”, a mai spus acesta.

Ce a spus Marian Nistor despre prietenia cu Mirabela Dauer


Pe Marian Nistor și Mirabela Dauer îi leagă o frumoasă relație de prietenie.

”Avem o istorie în spate cu Mirabela, în mod special… Cu Mirabela am făcut turnee în străinătate și în țară, nu mai vorbesc. I-am scris câteva melodii nemuritoare. Am cântat 20 de ani în Rusia, de 4 ori am fost cu Mirabela acolo… S-a brodit să fim într-un turneu la Moscova când mi-a cerut piese și eram cazați la Hotel Budapesta. După ce am venit de la masă mi-a spus ”Marian, nu îmi cânți niște melodii?”. I-am cântat vreo 6 dintre ele și toate au ajuns la Mirabela. Dacă ați mai pomenit așa ceva, ele fuseseră refuzate de alte două soliste înaintea ei, iar după ce i le-am oferit Mirabelei, cred că le-a părut rău”, a mai povestit Marian Nistor pentru sursa mai sus-menționată.

”Noi am ținut legătura cu Mirabela, sigur, nu ne mai văzusem, a venit pandemia, dar și pentru că ea a avut un drum al ei. Fiecare s-a descurcat în felul lui și într-o zi am zis ”Hai, nu ne vedem și noi?”. Și am fost cu soția mea și a fost o reîntâlnire frumoasă, un regal. Am depănat amintiri de o viață, a fost super”, a adăugat el.

citește și...