Cu ce melodii o adoarme Smiley pe fiica lui și a Ginei Pistol. ”Am un playlist”

27.05.2021, 10:16
Cu ce melodii o adoarme Smiley pe fiica lui și a Ginei Pistol. ”Am un playlist”
Cu ce melodii o adoarme Smiley pe fiica lui și a Ginei Pistol. ”Am un playlist”

Smiley a dezvăluit că are mai multe melodii cu care io adoarme pe fiica lui și a Ginei Pistol.

La emisiunea ”Vorbește lumea, de la Pro TV, Smiley a vorbit despre Josephine, fetița lui și a prezentatoarei de televiziune Gina Pistol. Printre altele, artistul a dezvăluit și cu ce melodii o adoarme pe micuță.

„Josephine e foarte cuminte și veselă. Doarme noaptea, nu are colici. Doar noi doi ne ocupăm de ea, doar eu și Gina, mai vin și părinții pe la noi. O schimb în fiecare zi. Fodor și Bobonete mi-au dat lecții, mi-au spus ce înseamnă să fii tată de fată. Am un playlist, când o adorm cu Vanghelis, când cu ”Valsul” meu. Îi cânt în fiecare zi, mă trezesc compunând”, a declarat Smiley, citat de click.ro.

Smiley despre relația cu Gina Pistol: ”A fost ce aveam eu nevoie”

 

Smiley formează un cuplu foarte frumos cu Gina Pistol. Gina Pistol a devenit mămică pentru prima oară în luna martie a acestui an. Iubitul ei, Smiley, a fost cel care a dat vestea venirii pe lume a fetiței lor, care a primit numele Josephine Ana.  Recent, Smiley a scos la iveală amănunte mai puțin știute din relația sa cu prezentatoarea de televiziune la podcastul realizat de Mihai Morar.

 „Eu pentru Gina am fost un test de răbdare. Ea cumva a devenit mai răbdătoare, mai așezată mai echilibrată. Ea e mai colerică, mai vulcanică și eu te pot scoate din sărite foarte ușor prin felul meu de a fi. Nu e ușor pentru o femeie să stea cu unul ca mine”, a spus artistul.

„Ea pentru mine a fost ce aveam eu nevoie ca prezență feminină în viața mea. Pentru că regăsesc foarte multe lucruri care îmi plac în general la oameni în Gina: este foarte jovială, super de gașcă, are un simț al umorului fantastic, nu mă plictisesc cu ea, oriunde am fost, m-am simțit excepțional, n-am simțit niciodată un moment de plictiseală, ne plac același gen de trupe, de filme, aceeași mâncare. Suntem foarte asemănători din foarte multe puncte de vedere. Nu-mi pune întrebări inutile. E foarte important pentru viața mea să am un om acasă care mă așteaptă și care nu pune la îndoială ceea ce spun eu vizavi de programul meu, de ceea ce am eu nevoie și care îmi oferă ceea ce am eu nevoie”, a adăugat el.

citește și...