VIDEO / Ce a făcut Andrada Precup cu banii câștigați la ”X Factor”. A luat 50.000 de euro

24.06.2022, 14:27
VIDEO / Ce a făcut Andrada Precup cu banii câștigați la ”X Factor”. A luat 50.000 de euro
VIDEO / Ce a făcut Andrada Precup cu banii câștigați la ”X Factor”. A luat 50.000 dce euro

Andrada Precup este o tânără care a impresionat pe toată lumea cu vocea sa la concursul ”X Fator”, aceasta devenind câștigătoarea celui de-al nouălea sezon al emisiunii difuzate de postul de televiziune Antena 1. Artista a mărturisit ce a făcut cu banii câștigat la concursul de talente unde a făcut parte din echipa antrenată de Ștefan Bănică .

Cel de-al nouălea sezon al emisiunii de la Antena 1 a fost câștigat de Andrada Precup, care a făcut parte din echipa antrenată de Ștefan Bănică Junior. Finala competiției ”X Factor” a avut loc în data de 18 decembrie 2020. Andrada Precup a intrat în posesia unui premiu în valoare de 50.000 de euro. Andrada Precup este originară din Slatina. Aceasta a impresionat juriul nu doar cu vocea ei, ci și cu povestea ei de viață. Andrada și-a pierdut vederea la naștere.

Andrada Precup a dezvăluit, pentru click.ro, ce a făcut cu banii câștigați în urma participării ei la ”X Factor”. De asemenea, aceasta a făcut declarații și despre mentorul ei de la show-ul de la Antena 1, Ștefan Bănică Junior.

Ce a făcut Andrada Precup cu banii câștigați la ”X Factor”.  ”Am reușit să îmi iau un apartament”

Andrada Precup și-a cumpărat un apartament cu banii câștigați la ”X Factor”: ”Cu premiul de la „X-Factor” am reușit să-mi iau un apartament în care m-am mutat de curând”.

Andrada Precup a povestit și despre activitățile pe care le-a avut după ”X Factor”, mărturrisind că a cântat alături de Ștefan Bănică, care i-a fost antrenor la show: ”Am fost invitată să cânt alături de Ștefan Bănică Jr. la concertul „Te iubesc, femeie!”. Mă bucur că am avut prilejul de a interpreta piesa „Mama” în duet. Au fost emoții greu de descris… Ștefan m-a făcut să înțeleg că într-un duet nu este vorba numai despre două voci care trebuie să se potrivească contextual și armonic, ci și despre plăcerea de a cânta împreună, de a fi unii cu scena. Am înţeles de la el cât de importantă este conexiunea dintre artiști pe scenă (…) Și în urmă cu două luni, am lansat primul meu videoclip, pentru melodia „Bumerang”. Este o piesă la care țin foarte mult și în a cărei poveste cred cu tărie. Sunt convinsă că indiferent de cât de departe ne-am afla de persoana iubită, iubirea revine ca un bumerang”.

citește și...