VIDEO / Ce a apărut pe blogul lui Șerban Huidu după plecarea lui Emily Burghelea de la ”Acces Direct”. ”A cedat. Și a făcut ceea ce face o femeie normală. Nu a tăcut”

16.06.2020, 12:37
VIDEO / Ce a apărut pe blogul lui Șerban Huidu după  plecarea lui Emily Burghelea de la ”Acces Direct”. ”A cedat. Și a făcut ceea ce face o femeie normală. Nu a tăcut”
VIDEO / ce a apărut pe blogul lui Șerban Huidu după plecarea lui Emily Burghelea de la ”Acces Direct”. ”A cedat. Și a făcut ceea ce face o femeie normală. Nu a tăcut”

Demisia lui Emily Burghelea de la emisiunea ”Acces Direct”, de la Antena 1, a stârnit numeroase reacții în mediul online. Știrea a fost comentată și pe blogul prezentatrului de televiziune Șerban Huidu.

Emily Burghelea a decis să renunțe la postul de asistentă la emisiunea prezentată de Mirela Vaida la Antena 1, nemulțumită de faptul că unele lucruri nu se spun în show.

Pe blogul lui Șerban Huidu, prezentatorul de la prima TV, a fost comentat ce s-a întâmplat cu Emily Burghelea.

”Felicitări Emily. Sper să nu ajungi de râsul lui Bendeac.

Am remarcat, acum câteva lui, o duduiță veselă ce nu avea nici în clin și nici în mânecă cu emisiunea la care era angajată.

…Rolul său era complet benign: prezenta niște produse publicitare și din când în când îi dădea replica matroanei Mirela.

Totul s-a schimbat ieri. Când amărâtă aia de Vulpiță a venit vânată și i-au acoperit rănile cu machiaj, Emily a cedat. Și a făcut ceea ce face o femeie normală. Nu a tăcut.

Să vă fie rușine celor ce acceptați violența de orice fel. Dacă polițiștii, la care a depus plângere fata de 17 ani, își făceau treabă și nu râdeau de ea ca Bendeac, poate adolescentă nu era incendiată…

… Noi nu facem că Emily. Lăsăm capul în jos și ne uităm în altă parte când se întâmplă o nedreptate. Suntem lași și sfidători. Cel mai bun exemplu este colegul de la Antenă al lui Emily: Bendeac.

Ăla care râdea cu gură până la urechi de poveștirile groaznice prin care a trecut o fată. Pe motiv că e asistentă. Deci Emily, dacă ajungi de râsul libidinosului, să știi că noi te alpaudam pentru gestul tău”, se arată pe blogul lui Șerban Huidu.

 

Ce a deranjat-o pe Emily Burghelea la emisiune

Luni, 15 iunie 2020, Emily Burghelea a spus ce o deranjează la emisiunea ”Acces Direct”, chiar înainte de sfârșitul show-ului moderat de Mirela Vaida.

https://youtu.be/F6Rw5zC8MD4

”Mirela, tu știi că Viorel o agresează pe Veronica și noi trebuie să ne facem că plouă? Eu nu pot să trec peste chestia asta, chiar nu pot. A plâns la mine înainte de emisiune. Eu nu pot, chiar nu pot Mirela”, i-a spus Emily Burghelea prezentatoarei de la ”Acces Direct”.

citește și...