VIDEO / Cătălin Botezatu, operat în Turcia ”Sunt pe mâini bune”

04.03.2021, 10:39
VIDEO / Cătălin Botezatu, operat în Turcia ”Sunt pe mâini bune”
VIDEO / Cătălin Botezatu, operat în Turcia ”Sunt pe mâini bune”

Designerul Cătălin Botezatu a anunțat că se află din nou în Turcia, unde va suferi o intervenție chirurgicală.

Căptălin Botezatu a transmis un mesaj pentru cei care îl urmăresc în mediul online. Acesta a anunțat că se află în Turcia, pentru o nouă intervenție chirurgicală.

”Bună, dragi mei. Am luat hotărârea să fac eu anunțul ăsta, nu de alta dar nu aș vrea să mai citiți, ca de obicei prin ziare, că sunt bolnav, că m-am internat, că am suferit cine știe ce intervenții, că sunt grav, că iar am ajuns pe patul de spital. Da, sunt din nou la Istasnbul, sunt din nou la spitalul care are grijă de mine și sunt aici pentru o nouă intervenție chirurgicală, dar aș vrea să știți de la mine că este o intervenție safe din toate punctele de vedere și sunt pe mâini bune. Spun asta pentru că doctorii de la spitalul unde vin ori de câte ori e nevoie sunt, din punctul meu de vedere, poate cei mai buni. Așadar voi avea o intervenție chirurgicală… Așadar vă țin la curent și o să vă spun cum a evolut intervenția mea chirurgicală. Vă pup și vă iubesc”, a spus creatorul de modă Cătălin Botezatu.

Cătălin Botezatu, despre momentele dificile din viața sa

Designerul Cătălin Botezatu a făcut recent dezvăluiri despre cele mai dificile momente din viața sa. Acesta a trecut  prin clipe grele

În cadrul unui interviu pentru Antena Stars, Cătălin Botezatu a făcut declarații despre problemele de sănătate cu care s-a confruntat.

„Am avut cancer, am suferit 5 operaraţii. 11 medici mi-au făcut analizele, nu aveam răspuns, credeam că am complicaţii din cauza operaţiilor, dar totul era din cauza pierderii mari de sânge. Aveam probleme la rinichi şi multe alte complicaţii. Am fost în Turcia, dar să ştiţi că am găsit remediu aici, în România. Anul acesta am avut parte de cea mai tristă aniversare din viaţa mea. Eram la medic, am ţinut totul secret, nu voiam să vorbesc cu nimeni. Eram obişnuit cu marile petreceri de 500 de persoane. Mi-au lipsit prietenii mei, petrecerile. E foarte greu. Prietenii mi-au dat telefon, dar când eşti în asemenea situaţii tot singur te simţi”, a mărturisit el.

citește și...