VIDEO / Brigitte și Florin Pastramă au show la TV. Anunțul făcut de vedetă

13.08.2020, 08:59
VIDEO / Brigitte și Florin Pastramă au show la TV. Anunțul făcut de vedetă
VIDEO / Brigitte și Florin Pastramă au show la TV. Anunțul făcut de vedetă

Brigitte și Florin Pastramă vor avea propriul reality-show la TV. Anunțul a fost făcut de vedetă pe contul ei de socializare.

În curând, Brigitte și Florin Pastramă vor apărea într-un reality-show la postul de televiziune Antena Stars. Bruneta a fost cea care a dat vestea pe contul ei de pe un site de socializare.

”Pentru că am primit atât de multe întrebări de la voi despre ce se întâmplă de fapt în familia noastră, despre adevărul din spatele declarațiilor fiului meu Robert, dar și demascarea sursei videourilor denigrante din shaormerie, vă dau un pont:

În curând va începe pe Antena Stars cel mai pe bune reality-show: Brigitte și Pastramă-un reality show despre toate lucrurile ascunse din viață noastră de cuplu, de familie, cu toate urcușurile și coborâșurile ei. Vă iubim și vă așteptăm să ne urmăriți❤️”, a anunțat bruneta în mediul online.

 

Pentru ca am primit atat de multe intrebari de la voi despre ce se intampla de fapt in familia noastra, despre adevarul din spatele declaratiilor fiului meu Robert dar si demascarea sursei videourilor denigrante din shaormerie, va dau un pont:
In curand va incepe pe Antena Stars cel mai pe bune reality-show: Brigitte si Pastrama – un reality show despre toate lucrurile ascunse din viata noastra de cuplu, de familie, cu toate urcusurile si coborasurile ei.
Va iubim si va asteptam sa ne urmariti❤️ cu Robert Sfăt , Sara Torj ,Florin Pastrama, Florentina Pastrama Lizeta Haralambie, Murgu Tripona, Murgu Calin , Cristina Szeifert Relu Pastrama

Publicată de Brigitte Pastrama pe Miercuri, 12 august 2020

Au sărbătorit  un an de căsătorie în luna iulie

Brigitte Sfăt și Florin Pastamă și-au început idila la show-ul de televiziune ”Ferma”, de la Pro Tv, unde amândoi au fost concurenți. Ulterior, povestea lor de dragoste a continuat și au ajuns la altar. În data de 7 iulie 2020, Brigitte și Florin Pastramă au aniversat un an de căsătorie. Bruneta a marcat evenimenul și pe pagina sa de socializare, acolo unde a publicat mai multe fotografii de la nuntă și unde a transmis un mesaj în care vorbește în termeni elogioși despre cel care îi este partener de viață.

citește și...