Război în online între Brigitte Pastramă și fiul ei, Robert Sfăt. ”Ești furnizoarea propriilor minciuni”

06.07.2020, 09:50
Război în online între Brigitte Pastramă și fiul ei, Robert Sfăt. ”Ești furnizoarea propriilor minciuni”
Război în online între Brigitte Pastramă și fiul ei, Robert Sfăt. ”Ești furnizoarea propriilor minciuni”

Războiul dintre Brigitte Pastramă și fiul ei, Robert Sfăt, s-a mutat în mediul online, acolo unde cei doi postează tot felul de mesaje.

Robert Sfăt este în scandal cu mama sa, Brigitte Pastramă, care l-a dat afară din casă după ce acesta, împreună cu niște prieteni, i-au distrus casa și mașina. Cei doi au dus acum războiul intre ei în mediul online.

Pe contul ei de socializare, Brigitte Pastramă a postat un mesaj religios, în care se vorbește despre părinți și copii.

”A 5-a poruncă împotriva păcatelor de moarte: Exodul 20:12 – Cinstește pe tatăl tău și pe mama ta, pentru ca să și se lungească zilele pe care ți-o dă Domnul Dumnezeul tău”.

Robert Sfăt a reacționat imediat la postarea făcută de mama sa pe contul ei de ocializare.

”Cred că ești furnizoarea propriilor minciuni și le dai la polonic pe Facebook-ul tău sau la emisiuni care încă te mai bagă în seamă și iau în serios fiecare aberație a ta”, a scris Robert Sfăt pe pagina de Facebook a mamei sale.

”Dacă îl creșteam în mustrare nu mă mai lovea, batjocorea și distrugea lucrurile și casa”, a mai spus Brigitte Pastramă.

De asemenea, Robert Sfăt a scris și el: ”Voi pune bază doar în Dumnezeul meu, fiindcă al tău se pare că este cam supăat! Caută un verset unde scrie să nu minți… ah, pardon,,, parcă era o poruncă!”.

”Ea a uitat cum e să fii normal”

Pe pagina sa de socializare, fiul lui Brigitte Pastramă a publicat o fotografie cu mama sa, așa cum arăta în urmă cu 10 ani și cum arată acum. Imaginea este însoțită de un mesaj în care tânărul vorbește despre transformările prin care a tecut cea care i-a dat viață.

”Brigitte Pastramă
În această poză putem observa dezvoltarea dragei mele mame în mai bine de 10 ani. Pentru voi, cei care vedeți, probabil se poate sesiza cum aceasta a rămas tare și a devenit mai frumoasă.
Pentru mine, în schimb, a devenit mult mai umbrită de interesul față de imaginea ei (reputația publică, situația financiară, haine, genți etc.). Ea a uitat cum e să fii normal, a uitat cum e să uiți de ego, chiar și în familie unde nu ar trebui să existe așa ceva când chiar este o situație serioasă, în ceea ce privește o mamă sau un fiu, o soră sau un soț…

Poate pentru voi, publicul, acum arată mai bine… așa că, va rog să o susțineți și să-i confirmați lucrul asta! A făcut-o pentru voi…
P.S: Pentru mine și pentru cei din familie a fost mereu frumoasă, însă din frumusețe sufletească și poate nu chiar cea mai dotată fizic, a ajuns să fie frumoasă în mare parte fizic… și din păcate sufletește… mai puțin..

Îmi pare foarte rău pentru cei care au pățit necazuri similare în familie și îi rog pe cei care încă se pot bucură de mamele/tații lor să o facă în continuare, pentru că au un dar fără de preț!”, a scris Robert Sfăt în mediul online.

 

citește și...