Cum se înțelege Brigitte Sfăt cu soacra ei! Mama lui Florin Pastramă a dat cărțile pe față. ‘Nici o familie nu este perfectă’

28.06.2020, 23:55
Cum se înțelege Brigitte Sfăt cu soacra ei! Mama lui Florin Pastramă a dat cărțile pe față. 'Nici o familie nu este perfectă'
Cum se înțelege Brigitte Sfăt cu soacra ei! Mama lui Florin Pastramă a dat cărțile pe față. 'Nici o familie nu este perfectă'

În prezent, Brigitte Sfăt se află într-un conflict deschis cu fiul ei de 20 de ani, Robert, și cu fostul soț, afaceristul Ovidiu Torj.

Soția lui Florin Pastramă a trecut prin clipe grele în urmă cu o săptămână, după ce și-a găsit casa și mașina personală vandalizate. Vinovat de tot ar fi chiar băiatul său, care a și ajuns la Poliție pentru a explica cele întâmplate în casa mamei sale celebre.

Brigitte Sfăt, probleme cu fiul

“Mi-au furat masina si mi-au vandalizat casa niste indivizi. Cât am dormit, i-a primit fiul meu in casa. S-au drogat cu toţii si au vandalizat casa”, spunea Brigitte Sfăt. În plus, tânărul ar fi ridicat palma la mama lui și nu ar fi prima dată.

Cu toate că vedeta este pusă la zid de cel căruia i-a dat viață, soacra ei, Florentina Pastramă, îi ia apărarea! Mama lui Florin Pastramă se înțelege de minune cu nora ei, după cum a lăsat să se înțeleagă într-un mesaj postat pe rețelele de socializare.

Soacra ține cu ea

”Nici o familie nu este perfectă! Ne contrazicem și ne certăm, uneori ne ignorăm și nu ne vorbim, dar într-un final ne iertăm pentru că familia este cea mai sfântă! Acolo unde există iubire, există și iertare!”, a scris soacra lui Brigitte Sfăt.

La nunta celor doi, mama lui Florin Pastramă a plâns în hohote. Florentina Pastramă a mărturisit că abia aștepta să-și vadă băiatul așezat la casa lui și că așteaptă nepoți, potrivit protv.ro.

‘Am plans. Am tot asteptat sa se casatoreasca, sa se casatoreasca… si acum, cand il vad la casa lui n-am putut sa ma stapanesc. Mi s-a luat o piatra de pe inima. Imi doresc un nepot, nepotei…sa poarte numele lui taica-su mai departe. Ca de la fete am, dar si-au schimbat numele. I-am spus lui Brigitte ca-i multumesc ca mi-a implinit un vis si mai are unul… sa ma faca bunica’, a declarat femeia pentru PRO TV.

citește și...