VIDEO / Brigitte Pastramă, din nou pe mâna esteticianului. ”Pentru a-mi contura fața, ascuți bărbia și corecta denivelările pielii”

21.10.2020, 13:19
VIDEO / Brigitte Pastramă, din nou pe mâna esteticianului. ”Pentru a-mi contura fața, ascuți bărbia și corecta denivelările pielii”
VIDEO / Brigitte Pastramă, din nou pe mâna esteticianului. ”Pentru a-mi contura fața, ascuți bărbia și corecta denivelările pielii”

Brigitte Pastramă s-a lăsat din nou pe mâna medicilor, pentru noi intervenții la nivelul feței.

Brigitte Pastramă a decis că este timpul să se lase din nou pe mâna medicului estetician. Vedeta s-a filmat la cabinet. Bruneta a recurs la o procedură la nivelul feței.

”Am urmat sfatul surorii mele Cristina, lăsându-mă pe mâinile de aur a dr…., care a ales o procedură simplă și de lungă durată pentru a-mi contura fața, ascuți bărbia și corecta denivelările pielii, această procedură are ca și rezultat final obținut într-o săptămână, ascuțirea formei feței, dar și întinderea pielii, dând un aspect juvenil și de lifting facial”, a menționat Brigitte Pastramă pe contul său de socializare.

 

 

Ce operații estetice și-a făcut Brigitte Pastramă

Soția lui Florin Pastramă a explicat în amănut ce operații estetice are. Pe contul său de socializare, vedeta a spus și cât a plătit pentru fiecare intervenție estetică la care a recurs de-a lungul anilor. Cea mai scumpă operație a fost una din 2013 și a costat 10.000 de euro.

”Nu am ascuns niciodată intervențiile chirurgicale, dar nu am avut niciodată vreo liposucție…. niciunde! Dragii mei, ca să nu mai îmi băgați în “cont” tot felul de operații la tot felul de prețuri, vă spun eu cum stă treaba:

Primul implant mamar a fost în ’97, (2000€)l am shimbat de 2 ori, deoarece am născut de două ori de atunci, (5500€).
Am o rinoplastie, făcută de renumitul dr Hakan Gence de la Esteworld deoarece am suferit o ruptură de piramidă nazală în 2009, în urma faptului că am fost agresată de tatăl Sarei, (2500€).

Mi s-au augmentat în 2002 buzele la Timișoara cu o bioalcamidă , care mi-a migrat în toată fața și s-a capsulat și am reușit să mi-o scot în 2013 în Germania, la TKlinik , dr Tiklea Marian – operația a durat 9 ore, prin laparoscopie și a fost cea mai scumpă și dificilă (10.000€)”, a mărturisit Brigitte Pastramă în urmă cu câteva luni.

”Mai am un implant de sprâncene pentru care am optatat în 2019, (2000 €) și l-am făcut în Turcia , la Esteworld, acolo unde am făcut și o operație de implant fesier, în 2018 (5500€).

În prezent nu am nimic în buze, nici nu mi-aș mai băga prea curând??‍♀️
Anual îmi injectez botox în frunte, o substanță care paralizează mușchii de expresie care formează ridurile (200€)”, a adăugat ea.

citește și...