Simona Trașcă, noi intervenții estetice. ”Mi-e cam frică, nu mai sunt cum eram”

05.08.2020, 13:42
Simona Trașcă, noi intervenții estetice. ”Mi-e cam frică, nu mai sunt cum eram”
Simona Trașcă, noi intervenții estetice. ”Mi-e cam frică, nu mai sunt cum eram”

Simona Trașcă a trecut din nou pragul medicului estetician. Blonda a explicat ce intervenții și-a făcut.

Simona Trașcă  își dorește să arate impecabil și să se simtă cât mai bine în pielea ei. Starleta acordă o mare importanță felului în care arată, astfel că ori de câte ori simte nevoia de îmbunătățiri se lasă pe mâna medicului estetician. De curând, voluptuoasa blondă și-a făcut noi intervenții, după cum a explicat în cadrul unui interviu pentru postul de televiziune Antena Stars.

Intervenții la buze, frunte și ochi

Simona Trașcă a explicat că de data aceasta și-a pus din nou acid hialuronic în buze și botox la frunte și la ochi. Despre aceste două intervenții a ținut să precizeze că nu și le-a mai făcut de multă vreme.

„Mi-am făcut buzele pentru că mi le fac, să zicem, destul de des, dar îmi pun 0,5 ml (n.r. acid hialuronic). Asta înseamnă, așa, de hidratare. Și, cu ocazia asta, pentru că nu mai făcusem de foarte mult timp, mi-am făcut și puțin botox la frunte și puțin la ochi, pentru că îmi dă și luminozitate”, a mărturisit Simona Trașcă, citată de spynews.ro.

A vrut să-și opereze bustul, dar s-a râzgândit

Simona Trașcă a mai mărturisit că în iarnă a vrut să-și facă o intervenție estetică la nivelul bustului. Starleta s-a răzgândit după ce medicul și persoanele apropiate ei i-au spus că nu are nevoie de o astfel de intervenție.

De asemenea, Simona Trașcă a declarat că acum a ajuns să îi fie frică de intervențiile estetice.

„Nu mai am nimic pe listă. (…) Mi-e cam frică, nu mai sunt cum eram.Prin iarnă-primăvară mă gândeam să îmi schimb sânii, am avut o perioadă în care eram foarte hotărâtă, apoi m-am răzgânit pentru că mi-au spus toate persoanele, inclusiv doctorul meu, că nu aș avea nevoie”, a afirmat Simona Trașcă, conform sursei mai sus-menționate.

citește și...