FOTO / Sora lui Brigitte Pastramă, în costum de baie. ”Trupul e casa ta pe viață”

12.09.2020, 09:15
FOTO / Sora lui Brigitte Pastramă, în costum de baie. ”Trupul e casa ta pe viață”
FOTO / Sora lui Brigitte Pastramă, în costum de baie. ”Trupul e casa ta pe viață”

Cristina Szeifert, sora mai mică a lui Brigitte Pastramă, are un trup perfect. Blonda în vârstă de 39 de ani este impecabilă în costum de baie.

pe contul ei de pe o rețea de socializare, Cristina Szeifert, sora mai mică a lui Brigitte Pastramă, a postat o fotografie în care își arată trupul perfect lucrat în costum de baie.

Îmbrăcată într-un costum de baie de culoare roșie, din două piese, Cristina Szeifert atrage imediat atenția cu formele sale perfecte.


Blonda a dezvăluit și care este secretul stilui ei de viață.

„Trupul e casa ta pe viață. Poartă-te frumos și ai grijă de el. Nu fac sport în fiecare zi, dar îmi pasă de mesele mele și de a avea și trăi un stil de viață sănătos”, a scris Cristina Szeifert pe Instagram.

A părăsit România când avea 24 de ani

Sora lui Brigitte Pastramă a părăsit România la 24 de ani pentru a urma o carieră de model în Italia. Este psiholog și are ca hobby pictura.

„Imediat după absolvire, am deschis o afacere, pe care o am și astăzi – un salon de înfrumusețare foarte cunoscut în Timișoara. M-am împărțit între afacerea mea și Italia, pentru 10 ani, unde aveam contracte. A fost foarte frumos și Italia m-a făcut să cunosc o lume minunată. Participam la eventimente unde eram protagonistă, mereu în centrul atenției, și mi-am îmbogățit cultura cu lucruri extraordinare”, spunea ea, potrivit protv.ro.

Cum se înțelege cu sora ei, Brigitte Pastramă

Sora lui Brigitte Pastramă a comentat despre relația dintre ele. Cristina Szeifert a explicat exact cum se înțelege cu celebra ei soră.

”Eu cu Brigitte ne completăm, deși eu sunt mai calmă și ea îmi cere sfatul în multe. Sunt foarte apropiată de ambele surori. Noi suntem trei. Nu am fost niciodată în competiție cu nimeni. Eu o admir pe Brigitte, este o luptătoare și extrem de muncitoare”, a mărturisit Cristina Szeifert pentru protv.ro.

Cristina și Brigitte mai au o soră, mezina familiei, pe nume Gabriela. Ea locuiește la Timișoara, cu soțul iordanian și cu fiul lor. E o prezență discretă și apare extrem de rar pe rețelele sociale.

Cristina a explicat și de ce încearcă să stea cât mai departe de lumina reflectoarelor.

„Eu am văzut prin sora mea că presa te ridică, așa cum te și coboară. Eu am muncit foarte mult toată viața și, când ești bine, nu ai nevoie să atragi invidie și energie negativă”, a mai spus sora lui Brigitte Pastramă.

citește și...